Horoscop. Cum stai cu banii şi cariera în săptămâna 22-28 iunie. Previziuni!

Nativa din zodia Scorpion reuşeşte să-şi impresioneze şefii prin capacitatea sa de muncă şi are toate şansele să primească un bonus sau o mărire de salariu

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o perioadă foarte agitată la locul de muncă. Eşti nevoită să lucrezi suplimentar, să acoperi zone care nu fac parte din responsabilităţile tale. Deşi presiunea şi agitaţia nu te sperie în mod normal, de această dată te vei simţi suprasolicitată şi epuizată. În plan financiar vei avea nevoie de susţinerea cunoscuţilor pentru a realiza un plan care necesită o investiţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este de preferat să-ţi canalizezi toată energia şi atenţia asupra propriilor tale activităţi şi responsabilităţi la locul de muncă în această perioadă. Faptul că eşti cu un ochi pe ceilalţi nu te ajută prea mult, ci îţi distrage atenţia de la propriile tale sarcini. Ai grijă ca în weekend să nu cazi pradă tentaţiei de a cheltui prea mult.

Leu(22 iulie - 22 august)

Treci printr-o perioadă marcată de instabilitate în plan financiar. Incertitudinea de la locul de muncă şi faptul că ţi-ai făcut planuri mari pentru vacanţă se numără printre principalele cauze ale acestei situaţii. Nu agrava şi mai mult problema făcând achiziţii nejustificate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii, colaboratorii, partenerii sau clienţii, iar acest lucru îţi poate pune beţe în roate şi mai ales, îţi poate afecta imaginea. Ai grijă să clarifici fiecare aspect al chestiunilor profesionale ca să nu le laşi loc cârcotaşilor să îţi critice munca. În plan financiar se anunţă o perioadă destul de dificilă, dar pentru că eşti o persoană foarte organizată şi chibzuită ai toate şansele să treci cu bine şi peste asta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important să fii cât se poate de atentă la locul de muncă şi să-ţi faci cât mai bine treaba. Greşelile grave te pândesc la orice pas în această perioadă şi, din păcate, unele persoane abia aşteaptă să profite de pe urma erorilor tale. Fii responsabilă şi nimic rău nu ţi se poate întâmpla!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te aşteaptă numeroase provocări în plan profesional. Deşi va fi obositor să-ţi duci la bun sfârşit nenumăratele responsabilităţi care apar acum, este totuşi o ocazie excelentă pentru a-ţi demonstra abilităţile în faţa superiorilor. Iar toate acestea îţi pot aduce mai mulţi bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână foarte bună în care să pui bazele unor noi parteneriate, înţelegeri sau chiar prietenii care se vor dovedi foarte utile pentru tine în plan profesional. Dacă trebuie să iei o decizie importantă este necesar să-ţi laşi ăuţin timp de gândire. Nu este indicat să iei hotărâri pe moment în această perioadă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu este o perioadă bună în care să oferi un împrumut. Rişti să rămâi tu fără bani şi chiar să nu mai poţi recupera suma împrumutată. La locul de muncă nu reuşeşi să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii tăi, fapt ce vă afectează calitatea muncii şi poate provoca chiar şi tensiuni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei confrunta cu unele probleme financiare la începutul acestei săptămâni. Ai parte de fluctuaţii care nu depind neapărat de tine, fiind incluse aici tot felul de cheltuieli neplanificate, dar absolut necesare. La locul de muncă este necesar să comunici cât se poate eficient şi să eviţi neînţelegerile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu stai deloc bine cu banii în această săptămână. De aceea va trebui să reduci cât se poate de mult cheltuielile şi chiar să cauţi alte surse de venit precum o colaborare sau un al doilea job. Trebuie să fii mai chibzuită când vine vorba de bani pentru că ai tendinţa de a cheltui tot ce ai.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei simţi în această săptămână că te loveşti de tot felul de obstacole în viaţa ta profesională. Nu reuşeşti să te înţelegi cu colegii tăi, discuţiile cu partenerii sau colaboratorii sunt dificile şi nu te ajută să obţii ceea ce sperai. Este foarte important să-ţi menţii impulsivitatea sub control.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cheltuieli neaşteptate şi neplanificate ar putea să-ţi dea bugetul peste cap în această săptămână. Unele tentaţii te pot determina să faci unele achiziţii care nu erau plan, afectând bugetul pentru chestiuni mult mai importante. Chiar dacă îţi doreşti foarte mult unele lucruri, este de preferat să te gândeşti bine înainte de a băga mână în buzunar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod