Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 11-17 ianuarie

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În acest început de an, dar mai ales în această săptămână, vei cunoaşte primele rezultate ale muncii tale din perioada anterioară.

Vei fi mulţumită de ceea ce obţii datorită eforturilor depuse şi vei simţi că nu ai pierdut timpul degeaba. Este foarte important să continui în aceeşi linie şi să vrei să evoluezi permanent!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna acesta ai putea avea o şansă de a evolua în carieră, însă trebuie să fii foarte atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău.

Se anunţă veşti bune pentru tine mai ales pe plan financiar, munca ta din ultima perioadă nu a trecut neobservată. Încearcă să ai o discuţie cu şefii tăi şi să ceri o mărire de salariu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Poţi câştiga mai mulţi bani din acţiuni externe, la locul de muncă nu se anunţă schimbări în acest sens.

Este foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ, chiar dacă situaţia financiară ţi se îmbunătăţeşte simţitor şi ai de ce să te simţi mândră. Nu uita de unde ai plecat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în carieră şi chiar se poate spune că începi acest an cu dreptul.

Ştii cu cine trebuie să faci afaceri, dar mai ales îţi dai seama pe cine trebuie să eviţi. Nu vor exista schimbări ale situaţiei financiare în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă bună pentru investiţii, dar şi pentru munca în echipă.

Nu se anunţă nori negri pentru tine în viitorul apropiat, ba chiar poţi avansa în carieră şi poţi câştiga mai mulţi bani. Cu cât eşti mai deschisă şi socializezi mai mult, cu atât îşi cresc şansele de succes.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar, acest început de an vine cu promisiuni măreţe.

În această perioadă vei reuşi să stabileşti noi conexiuni cu persoane influente din domeniul în care activezi şi cel mai probabil afacerile în care te vei implica vor fi foarte productive.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să îţi doreşti o schimbare în viaţa ta profesională, cel mai probabil impulsionată de banii puţini pe care îi câştigi.

Nu ezita să te angajezi în altă parte dacă ţi se oferă ocazia, mai ales dacă salariul este mai mare. Nu te plafona şi nu îţi fie teamă să ieşi din zona de confort!

Leu(22 iulie - 22 august)

Poţi câştiga mai mulţi bani în această săptămână, însă doar dacă ştii să alegi corect afacerile în care te implici.

E posibil ca unele activităţi pe care le ai în afara jobului să se dovedească a fi destul de rentabile. Bugetul tău prinde contur şi începe să crească!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti pusă pe fapte mari în această săptămână, dar asta nu înseamnă că o să ai rezultate rapide.

Nu îţi pierde răbdarea şi nu da înapoi orice ar fi. Situaţia ta financiară este una modestă şi te descurci cu banii pe care îi ai, însă mereu e loc de mai bine. Fii ambiţioasă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O conjunctură favorabilă la locul de muncă îţi poate aduce mai mulţi bani în buzunar în această săptămână.

E posibil ca incompetenţa unor colegi să te pună pe tine într-o lumină mai bună în faţa şefilor fără ca tu să faci nimic în acest sens!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta este una norocoasă pentru tine, cel mai probabil vei primi o sumă de bani la care nici nu sperai.

O moştenire sau un venit de pe urma unei afaceri uitate îţi va aduce multă bucurie. Încearcă să fii cât de chibzuită poţi, chiar dacă te vezi în bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O ofertă de muncă sau o propunere interesantă te poate face să ai mai multă încredere în tine în această perioadă.

Cântăreşte bine avantajele şi dezavantajele unei posibile schimbări şi abia apoi ia o decizie. Ascultă de sfaturile celor cu mai multă experienţă ca tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod