Horoscop. Cum stai cu banii în luna octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie vine cu oportunităţi financiare pentru tine, important este să nu le ratezi.

Fii cu băgare de seamă atunci când apar persoane noi în peisaj la locul de muncă, deoarece ele îţi pot deschide uşi noi. Pe de altă parte, banii ar putea interveni între tine şi partener prin prisma faptului că nu mai ai atât de mult timp pentru el. Chiar dacă un venit mai mare vă va permite să duceţi un stil de viaţă mai confortabil, el va crea şi o distanţă între voi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna octombrie este o perioadă favorabilă schimbărilor profesionale.

Astrele sunt de partea ta şi îţi aduc în cale oportunităţi grozave. Dacă îţi schimbi job-ul acum, ai mari şanse de a evolua rapid. Cariera este un punct de interes pentru tine şi te-ai ocupat de perfecţionarea ta mult timp, de aceea, nu are ce să iasă prost. E nevoie doar de puţin curaj pentru a ieşi din zona de confort.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna aceasta va fi destul de aglomerată în ceea ce priveşte banii, deoarece eşti nevoită să achiţi multe facturi, rate şi obligaţii.

Toate s-au strâns acum pentru că nu te-ai organizat eficient astfel încât să nu simţi greul dintr-odată. Din fericire, ai economii destule cât să acoperi tot, partea proastă că nu vei mai avea apoi nimic. Următoarele luni va trebui să reduci din cheltuieli şi să ţii cu dinţii de tot ce câştigi. Nu sunt şanse de mărire a salariului sau de a primi de la cineva bani.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta vor fi discuţii aprinse între tine şi un membru al familiei tale.

Cel mai probabil, la mijloc, este o moştenire pe care vă bateţi cu toate forţele voastre. În loc să strici relaţiile cu cei dragi, mai bine ai încerca să vorbeşti calm şi să ajungeţi la un numitor comun. Chiar dacă te simţi îndreptăţită să primeşti mai mult, e clar să nu aşa se pune problema aici. Documentele sunt cele mai importante şi trebuie să vă conformaţi lor!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ambiţia de care dai dovadă în această săptămână la locul de muncă te va propulsa pe locuri fruntaşe.

Nu este exclus să primeşti o mărire de salariu sau să şi se ofere o funcţie mai bună. Cu toate că eşti fericită la auzul acestor veşti, e clar că nu e ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Se pare că ai vrea să ai mai mult timp pentru pasiunile tale, însă nu ai putea să faci acest lucru fără să îţi micşorezi veniturile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta vei finaliza un curs în care ai investit mulţi bani, însă rezultatele ar putea întârzia să apară.

Cu toate acestea, nu te deziluziona şi luptă până vei reuşi să obţii ce ţi-ai propus. Încearcă pe cât posibil să fii pozitivă şi să îţi repeţi constant că poţi să o faci. Determinarea este cuvântul cheie în octombrie şi cu ajutorul ei poţi atinge succesul. Fie că este vorba despre găsirea job-ului ideal sau doar de un examen auto, cert este că trebuie să întruneşti două condiţii: să ai ambiţie şi să fii perseverentă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna octombrie va fi dificilă la locul de muncă din cauza unor schimbări care se produc în colectiv.

E posibil să apară colegi noi care, în primele zile, să îţi dea bătăi de cap. Chiar dacă sunt persoane complicate, ele îşi fac treaba bine şi asta ar trebui să apreciezi. Ca echipă veţi avea rezultate minunate şi vei câştiga mai mulţi bani. Cu timpul îşi vor da seama că te deranjează dacă vorbesc prea mult sau dacă te întrerup atunci când eşti concentrată la ceva. Răbdarea este cuvântul cheie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna octombrie este o lună a petrecerilor, dar asta presupune cheltuieli mai mari.

Cu toate că îţi doreşti să participi la toate evenimentele la care eşti invitată, e posibil să nu poţi face faţă tuturor din cauza banilor. Încearcă să te organizezi mai bine şi să faci o selecţie, astfel încât să îţi mai rămâna şi bani de buzunar. La locul de muncă atmosfera este plăcută şi poţi munci cu drag şi spor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna octombrie este preferata ta, pentru că în aproape fiecare an alegi să pleci în concediu în această perioadă.

Faptul că vei cheltui mai mulţi bani decât de obicei nu e un motiv de tristeţe, ci, din contră, de bucurie. Încearcă să te deconectezi de la tot atunci când pleci, să uiţi de locul de muncă şi să nu te îngrjioreze momentul în care vei reveni la serviciu. Traversezi o perioadă bună şi ai face bine să profiţi de ea!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna octombrie nu va fi una plăcută pentru tine, pentru că un eveniment imprevizibil îţi va goli cardurile şi buzunarele.

Încearcă să nu îţi pierzi cumpătul atunci când o persoană dragă îţi spune că a făcut o mare prostie şi îţi cere să o salvezi. Este important să o ajuţi pentru a te simţi împăcată cu tine, dar avertizează-o că dacă viitoare nu vei mai fi lângă ea să o susţii financiar.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta încearcă să nu te eschivezi de la muncă, pentru că şefii tăi sunt cu ochii pe tine.

Situaţia ta financiară nu este una tocmai bună, aşa că nu risca să fii luată în vizor. Cu toate că ai obosit şi ai nevoie de o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile, fă un ultim efort de a-ţi arăta profesionalismul. Colegii tăi te vor ajuta cât de mult vor avea posibilitatea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta va fi destul de solicitantă şi stresantă pe plan profesional.

Cei din jurul tău, colegi sau şefi, vor pune presiune pe tine şi îţi vor cere să te încadrezi în termene limită exagerate. Încearcă să fii mai curajoasă şi să spui lucrurilor pe nume atunci când te deranjează ceva, iar asta nu presupune să ridici tonul sau să foloseşti un limbaj agresiv. Fă-ţi dinainte un discurs pentru a porni la drum mai sigură pe tine. Cu siguranţă vei primi ceea ce îţi doreşti. Din păcate, situaţia financiară nu se va schimba, cu toate că aştepţi acest lucru de multă vreme. Un proiect în care eşti implicată şi prin care ai putea să te îmbunătăţeşti material se opreşte din evoluţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod