Horoscop. Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti va câştiga mai bine în această perioadă, însă trebuie să fie raţională atunci când vine vorba de cheltuieli.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Câştigurile tale din această lună vor fi direct proporţionale cu cheltuielile, de aceea nu prea o să apuci să te bucuri de bani.

Traversezi o perioadă bună a vieţii tale şi deşi nu poţi face economii, stilul tău de viaţă devine unul din ce în ce mai luxos.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei câştiga mai mulţi bani în luna decembrie, însă nu este exclus să primeşti unele cadouri valoroase.

Chiar dacă tu nu te bucuri de o situaţie financiară bună, trebuie să fii la rândul tău darnică cu cei atenţi cu tine. Perioada Sărbătorilor îţi va aduce cheltuieli în plus, însă te vei descurca!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Câştigi destul de bine, însă trebuie să ştii cum să îţi gestionezi banii.

Cel mai probabil sfaturile cuiva din familie te vor ajuta să faci economiile mult dorite. Chiar dacă vei avea cheltuieli în plus faţă de alte luni, vei avea din ce, aşa că nu trebuie să regreţi! În plus de asta, îi vei face fericiţi pe cei din jurul tău, iar zâmbetul lor ar trebuie să fie de ajuns.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vei câştiga cu siguranţă mai mulţi bani şi va fi doar meritul tău.

Tocmai din această cauză ar trebui să fii chibzuită şi să îţi gestionezi banii cu mare atenţie. Nu te situa la extreme, cheltuie din ei cât să fii fericită şi să simţi că a meritat să lupţi şi să faci atâtea eforturi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu cât încerci să te perfecţionezi, cu atât câştigurile vor fi mai mari.

Nu da cu piciorul niciunei ocazii de a studia ceva nou sau de a-ţi pune mai bine la punct cunoştinţele. Este o perioadă benefică pentru tine cu multe oportunităţi, dar şi plină de atenţii substanţiale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se poate spune că o duci excelent din acest punct de vedere, însă te menţii pe linia de plutire aşa cum ştii tu mai bine.

Încearcă să nu te împrumuţi la nimeni şi să te descurci cu ceea ce ai, chiar dacă cheltuielile de Sărbători te vor da puţin peste cap.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se vor produce schimări pe plan financiar în această perioadă, lucru care ar trebui să te bucure dată fiind situaţia.

Ai economisit destul de mulţi bani în ultimul timp, aşa că Sărbătorile nu îţi vor face o gaură în buget sau cel puţin nu o vei simţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu cât munceşti mai mult, cu atât vei câştiga mai bine!

Luna aceasta va fi solicitantă în ciuda aşteptărilor, însă chiar şi cel mai mic efort al tău va fi răsplătit. În momentele tale libere vei cheltui bani, însă vei avea de unde.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu faci investiţii în această lună şi să îţi protejezi banii cât de bine poţi.

Abţine-te de la tentaţii în această perioadă, vei avea destule cheltuieli suplimentare şi nu îţi mai poţi permite răsfăţ. Nu ai motive să te plângi din acest punct de vedere, însă trebuie să fii chibzuită!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Poţi câştiga mai mulţi bani în această perioadă doar dacă munceşti mult şi eşti corectă.

Nu aştepta să îţi pice banii din cer şi nici să cerşeşeti în jurul tău. Eşti din ce în ce mai determinată să te îmbogăţeşti, însă trebuie să înveţi de la cei mai buni pentru a te bucura de un succes adevărat şi de o situaţie care să devină permanentă, nu de una de moment.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să fii chibzuită în această lună şi să îţi gestionezi foarte atent banii pe care îi ai.

Cumpără cadouri doar persoanelor importante din viaţa ta şi nu face acest gest faţă de alţii doar pentru că vrei să impresionezi. Duci o viaţă modestă şi nu trebuie să ascunzi acest lucru!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu faci investiţii în această perioadă şi să rămâi descoperită din punct de vedere financiar.

Este foarte important să iei în calcul orice ofertă profesională mai bună, dacă aceasta promite un salariu mai mare, dar şi o poziţie mai bună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod