Horoscop. Cât de cheltuitor este, în funcție de zodia lui

Vrei să aveți un viitor împreună, dar nu știi dacă te poți baza pe el? Semnul lui zodiacal îți va spune dacă este sau nu risipitor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion nu este pasionat de cumpărături, de niciun fel.

Însă atunci când are cu adevărat nevoie de ceva, nu se uită la bani! Nu aruncă cu ei pe lucruri inutile, însă atunci când decide să achiziționeze ceva pune mare preț pe calitate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest nativ este fericit doar dacă are mereu ceva nou, o haină sau un obiect care să îi fie util.

Nu se aruncă la lucruri scumpe, însă are o anumită dependență față de cumpărături. Optează pentru ceea ce îi trebuie și care nu îi va goli buzunarele.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Acest nativ merge rar la cumpărături, dar când merge își golește cardurile.

Întâmplându-se destul de rar, acesta constată că are nevoie de o mulțime de lucruri, și culmea este că e atas doar de cele costistoare. După o astfel de sesiune își revine și se apucă iar de economii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest nativ se poate clasa pe primul loc în topul celor mai cheltuitoare zodii, așa că nu te poți baza pe el din acest punct de vedere.

Dacă ar avea foarte mulți bani, nu ar fi o problemă, însă nu toți sunt atât de norocoși. Vestea proastă e că acesta ar fi în stare să își facă și datorii doar pentru a-și satisface mofturile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din această zodie este foarte cumpătat, așa că te poți baza pe el fără probleme.

Stânge bani mereu atunci când are posibilitatea, optează pentru lucruri bune și accesibile și mereu se organizează în funcție de prioritățile din acea perioadă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest nativ este destul de cheltuitor, și odată ce i se pune pata pe ceva, nu va renunța până nu va cumpăra obiectul respectiv.

E posibil să aveți alte nevoi, iar partenerul tău din această zodie să vrea să își ia ultimul model de telefon apărut. Nu e de mirare că este mereu în centrul atenției, pentru că asta și intenționează.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ se situează undeva la mijloc, dacă am face un top al celor mai cheltuitoare zodii.

Știe unde să se oprească cât să se mențină pe linia de plutire, dar nu este suficient de ambițios încât să își deschidă un cont de economii. Se descurcă bine, însă mereu pare la limită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu exagerează atunci când vine vorba de cheltuit, adică nu mai mult decât i se întinde plapuma.

Așteaptă de cele mai multe ori ca obiectele de care are nevoie să se ieftinească și nu se lasă dus de val niciodată, chiar dacă și-ar dori.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu siguranță ești norocoasă din acest punct de vedere dacă iubitul tău se află în zodia Rac.

Acesta este foarte cumpătat, strânge bani mereu când are ocazie, dar are grijă să nu intre nici în categoria oamenilor zgârciți. În plus de asta, nu vei auzi niciodată de le el că nu are bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Naivul din Leu își organizează banii în funcție de priorități și este un bărbat responsabil din acest punct de vedere.

Dacă și-a propus ceva, cu siguranță va face toate economiile posibile pentru a-și îndeplini visul. Este foarte ambițios și nu aruncă cu banii pe lucruri inutile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este destul de impulsiv și deseori cheltuie bani pe lucruri total inutile.

Nu puține sunt cazurile când se duce să returneze unele obiecte pentru că nu le găsește rostul în viața lui după câteva zile de încercări.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță poate fi foarte cheltuitor, dar și foarte zgârcit.

Aruncă cu banii fără regrete dacă este sfătuit de cineva să facă acest lucru, însă dacă ar fi doar decizia lui ar sta cu banii în portofel mult și bine. Are grijă, însă, să își plătească întotdeauna facturile și să nu aibă datorii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod