Horoscop 9 septembrie: Emoții puternice pentru Scorpion

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

Horoscop 9 septembrie 

 

Berbec


Vei dori să vorbești și să comunici, iar dacă în mediul tău nu primeșți atenția la care te aștepți, s-ar putea să reacționezi destul de emoțional. Dacă trebuie să vorbeșți cu fostul tău sau vrei să știi ce se întâmplă în viața lui, mai întâi ia în considerare posibilele implicații emoționale ale deschiderii unui capitol pe care l-ai închis deja.

Taur


Ferește-te astăzi de orice lucru negativ. De asemenea, evită oamenii care te storc de energie, ai atât de multe de făcut, încât nu îți poți pierde timpul cu așa ceva. Folosește-te de orice șansă de a-ți mari cercul de prieteni sau grupul de lucru.

Gemeni


Dacă ai așteptat cel mai bun moment pentru a-ți întări stima de sine, aceasta este ziua.
Astrele te invită să fii atent/ă la nevoile tale și să devii puternic/ă, deoarece ești pregătit/ă să te arăți mai robust/a și mai independent/ă.


Rac


După un început de lună oarecum agitat, plin de schimbări și descoperiri, astăzi este o zi de calm și reflecție. Este, de asemenea, o zi în care ai chef să împărtășești ceea ce știi, experiențele tale de viață și poți sfârși prin a sfătui pe cineva drag.

Leu


Astăzi simți o dorința puternică să te implici în activități de grup și să lucrezi în echipă. De asemenea, este o zi care te face să sapi dincolo de suprafață, să investighezi subiecte ascunse sau secrete. Ceea ce vei găsi nu te va încânta neapărat.

Fecioară


Îți va fi greu să treci neobservat/ă astăzi.
Orice ai face, inevitabil vei atrage atenția, așa că folosește această energie în avantajul tău. Este timpul să transformi ceea ce nu mai vrei să continue tot așa.


Balanță


Convingerile tale te pot determina să începi o discuție cu cineva pe care vrei să-l cunoști mai bine. Dar, mai presus de toate, vrei să întâlnești pe cineva care știe multe despre un subiect care te interesează și care ți se pare interesant. Concentrează-te pe simplificarea vieții, a rutinei și chiar a revizuirii obiceiurilor.

Scorpion


Energia ta amoroasă poate crește astăzi și este foarte probabil ca aceste tipuri de conexiuni să aibă o implicare emoțională mai puternică decât de obicei. Este o zi în care îți dorești multă pasiune, emoții puternice și poate să îți asumi un risc care să te facă să vibrezi.
Este un moment excelent pentru a începe o poveste de dragoste.


Săgetător


Astăzi poți obține acorduri și asocieri favorabile cu oricine ai nevoie, mai ales dacă decizi să folosești această energie pentru a-ți ghida cariera profesională. Este o zi ideală pentru a te dedica efectuării de reparații sau redecorări în locuința sau spațiile personale.

Capricorn


Poți fi prea protector/oare sau prea dependent/ă de partenerul/a de viață. În această zi, persoana iubita îți poate aduce unele reproșuri legate de atitudinea față de el. Cineva poate apărea în viața ta cu scopul de a-ți îmbunătăți imaginea publică sau de a-ți deschide calea spre a obține un nou succes.

Vărsător


Este o zi în care vrei să simți stabilitate și fermitate în tot ceea ce consideri al tău: banii tăi, familia ta, partenerul tău sau timpul tău.
Cu toate acestea, nu trebuie să fii foarte agresiv/a, deoarece poți obține acest lucru având o atitudine pașnică.


Pești


Aceasta este o zi bună pentru a te ocupa de casă și familie. Poate vrei să stai în pat până târziu sau să te dedici treburilor casnice. Sună mai mult a weekend, dar acesta încă nu a sosit, mai ai puțină răbdare.

 

Citește și Horoscopul lunii Septembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă! Vezi AICI detaliile.   

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod