Horoscop 8 septembrie: Zi cu iz romantic pentru Leu, Berbecul are o cumpănă în dragoste

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

 
 

Berbec


Relația ta amoroasă trece printr-o mică cumpăna. Restabilește-ți situația financiară încercând să recuperezi ceea ce ți se datorează. La locul de muncă vei fi mai activ/a decât de obicei și acest lucru este de bun augur pentru evoluția ta.

Taur


Ai multă dragoste de oferit pentru cei dragi. Ai grijă la facturi, consumi fără măsură. Agresivitatea la locul de muncă nu duce la nimic bun. Odihnește-te până vei scapă de oboseala acumulată.

Gemeni


Deși ești melancolic/ă, nu opta pentru cele mai ușoare soluții. Ar fi de ajutor dacă ți-ai reduce cheltuielile cât mai mult posibil.
Oferte bune de muncă se anunță la orizont. Ești epuizat/a, odihnește-te.

Rac


Poți obține ceea ce vrei de la partenerul/a tău. În ceea ce privește banii, stai foarte bine la acest capitol. Intri într-o etapă foarte activă la locul de muncă. Bucură-te acum cât mai poți de timpul liber.

Leu


Este o zi cu iz romantic, nu o irosi. Nu arunca cu banii, dar nici nu fi prea zgârcit/ă. Te vei confrunta cu obstacole neprevăzute la locul de muncă. În ceea ce privește sănătatea, există o armonie perfectă între psihic și fizic.

Fecioară


Dacă ești într-o relație furtunoasă, mai acordă-i puțin timp.
Din punct de vedere financiar, apare oportunitatea pe care o așteptai. De asemenea, șansele de a-ți găsi un loc de muncă cresc. Perioada zilnică de somn trebuie să fie de cel puțin 8 ore.

Balanță


Astăzi îți vei surprinde partenerul/a rezervând călătoria visurilor lui/ei. În ceea ce privește banii, trebuie să joci puțin mai riscant. La serviciu, lucrurile vor fi mai bune ca niciodată. Bucuria este sinonimă cu sănătatea.

Scorpion


Nu fi atât de rece și distant/ă cu partenerul/a de viață. Atenție la cardurile de credit, sunt periculoase. Nu trece la un alt loc de muncă fără să îți închei socotelile cu cel actual.
Există riscul să calci greșit și să te accidentezi.

Săgetător


Zi perfectă pentru a te bucura de sex fără tabuuri. Obsesia ta pentru bani te poate determina să faci greșeli. Vei obține ceea ce ți-ai propus la muncă cu tenacitate. Nervos/oasă și deprimat/ă, vei putea cădea într-un pesimism de moment.

Capricorn


Amintirile iubirilor trecute te pot face să suferi. Grijile tale financiare sunt rezolvate. Ieși cu brio din situații dificile, iar șefii tăi vor aprecia asta. Ușoare amețeli din cauza alimentației proaste.

Vărsător


Te simți mai îndrăgostit/a că niciodată și sentimentul va fi, de asemenea, reciproc.
Cere-ți drepturile la locul de muncă și nu te lăsa călcat/ă în picioare nici de colegi, nici de șefi. Dacă lucrezi la birou, ai grijă la postura spatelui.

Pești


Petrece mai puțin timp cu partenerul/a de viață, altfel s-ar putea simți sufocat/ă. Vei avea noroc la bani și vei da dovadă de eficiență sporită la locul de muncă. Exercițiile fizice excesive îți pot deteriora articulațiile.
 
Citește și Horoscopul lunii Septembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă! Vezi AICI detaliile.   

 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod