Horoscop 7 octombrie: Vărsătorul se pregătește pentru un pas important în relație!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Această zi va fi o zi extrem de obositoare pentru tine. Din păcate, ești implicat/ă în prea multe proiecte și, din această cauză, nu reușești să te organizezi așa cum se cuvine. Pe viitor, învață să spui NU, atunci când e cazul!

 

Taur

 

Te așteaptă o perioada liniștită în viața personală și, cine știe?, cu puțin noroc s-ar putea chiar să duci relația la următorul ei nivel. Continuă să tratezi totul cu seriozitate și nu vor exista probleme. E posibil ca pe seară să te bucuri de vizita unor prieteni așa ca încearcă să fii o gazdă cât mai primitoare!

 

Gemeni

 

Starea ta de sănătate lasă de dorit în această perioadă, iar astăzi o să te simți cel mai rău de până acum. Evită să faci eforturi fizice și pe cât posibil, să te limitezi la lucrurile cu adevărat importante! Dacă dispui de suficienți bani, apelează la cele mai bune servicii medicale!

 

Rac

 

Vei descoperi astăzi că o parte din prietenii tăi nu au fost complet sinceri cu tine.

În mod evident, din cauza acestui lucru o să te închizi în tine și nu vei mai avea încredere în nimeni. Totuși, nu trebuie să te transformi într-o persoană ursuză, ci din contra, e preferabil să îți păstrezi optimismul indiferent de situație!

 

Leu

 

Dacă te vei simți mai obosit/ă decât de obicei, încearcă să eviți interacțiunile cu alte persoane! Fii sincer/ă și spune-le prin ceea ce treci! Altfel, își vor face tot felul de scenarii iar la finalul zilei, poți să fii convins/ă că nu vei pica deloc într-o lumină favorabilă!

 

Fecioară

 

Încearcă să te răsfeți mai mult și să fii puțin mai indulgent/ă cu propria persoană! După o perioadă de muncă intensă, organismul tău are nevoie de un moment de repaos! De ce nu pleci cu partenerul într-o stațiune turistică balneară? Chiar dacă vei cheltui o suma importantă, sigur te vei simți mult mai bine după această experiență!

 

Balanță

 

Ai impresia că anumiți colegi te iau peste picior? Acționează acum, înainte să devii subiectul principal de discuție în cadrul companiei în care activezi! Iar dacă simți că e cazul să ridici tonul, fă-o fără să te gândești la urmări! Altfel, nimeni nu te va lua în serios!

 

Scorpion

 

Această zi va începe excelent pentru tine și vei simți în sfârșit că poți să obții rezultate notabile cu un minim de efort.

Încearcă să pui deoparte orice gând negativ și să te concentrezi doar pe planurile și dorințele tale. Dacă te vei încarcă cu o energie pozitivă, chiar vei reuși să atragi doar lucruri frumoase în jurul tău!

 

Săgetător

 

Un prieten sau o rudă apropiată va avea nevoie de ajutorul tău astăzi. Din fericire, pentru respectivă persoană, vei demonstra încă o dată că poți fi un veritabil sprijin. Chiar dacă nu dispui de prea mulți bani, tot reușești să readuci zâmbetul pe față persoanelor cu care interacționezi, în principal datorită cuvintelor alese pe care le folosești!

 

Capricorn

 

Chiar dacă este ultima zi de lucru a săptămânii, asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche și să pasezi responsabilitățile tale pe umerii altor persoane! Dă dovadă de maturitate și fii mai asumat/ă! Altfel, cât de curând vor apărea și reproșurile!

 

Vărsător

 

Pare că ești pregătit/a să faci următorul pas în relația ta de iubire.

Totuși, nu te grăbi să forțezi lucrurile pentru că partenerul tău poate să meargă într-un ritm diferit de al tău! Oferă-i timp și înțelegere pentru că în astfel de momente, chiar are nevoie de un sprijin adevărat!

 

Pești

 

Chiar dacă nu ești în cea mai bună formă fizică, nu e cazul să te impacientezi și să mergi la diferiți medici! În anumite situații, ai nevoie doar de direcția cea bună! Datorită calităților pe care le posezi, sigur vei reuși să îți croiești singur/ă drumul și să ajungi la destinație!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod