Horoscopul de weekend: Taurul trebuie să-și pună ordine în gânduri!

Citește horoscopul din acest weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec

 

Vei petrece acest weekend în compania celor dragi, iar la final o să te simți cu bateriile încărcate la maximum. Iar dacă începi să resimți tot mai mult lipsa banilor, nu te sfii să apelezi la prietenii tăi! Ultimul lucru de care ai nevoie acum, e să îți faci un nou împrumut la bancă!

 

Taur

 

Profită de aceste două zile libere că să îți pui ordine în gânduri! Ia-ți câteva momente de meditație și gândește-te bine în ce direcție vrei s-o apuci! Iar odată ce vei avea țelul bine fixat în minte, totul îți va părea mult mai ușor!

 

Gemeni

 

Ești exagerat de sociabil/ă cu lumea din jurul tău, iar lucrul acesta tinde să devină sacaitor sau chiar enervant pe alocuri! Amintește-ți: oamenii din jurul tău vor să fie tratați cu sinceritate așa că încearcă să te comporți cât mai natural!

 

Rac

 

Organismul tău este într-o stare foarte bună în aceste două zile, dar încă nu e pregătit să facă față unei suprasolicitări ori unui efort fizic foarte susținut.

Așa că, dacă intenționezi să cucerești un vârf ori să îți depășești un record personal, s-ar putea să te alegi cu o accidentare. Dă dovadă de mai multă cumpătare!

 

Leu

 

Chiar dacă este weekend, se pare că șeful tău are nevoie de ajutorul tău într-o problemă urgentă. Fă-ți timp pentru respectiva persoană și sigur vei fi recompensat/ă săptămâna viitoare! Altfel, s-ar putea ca și el să îți întoarcă spatele atunci când vei avea nevoie!

 

Fecioară

 

Trebuie să petreci mai mult timp cu partenerul de viață! Sigur, nu sunteți legați precum gemenii siamezi dar nici nu te poți comporta cu acesta cum te comporți cu un simplu amic! O relație necesită mai multă implicare și de ce nu, chiar dăruire (în adevăratul sens al cuvântului)!

 

Balanță

 

Dacă sâmbătă o să fii stăpân/a pe orice situație, duminică lucrurile se vor precipita foarte rapid în jurul tău.

Dacă te vei simți copleșit/ă, cere sfaturi de la persoanele care au mai multă experiență decât tine! Doar așa vei reuși să o scoți la capăt!

 

Scorpion

 

Dacă nici în aceste două zile nu o să fii atent/ă la ce mănânci, să nu te surprindă dacă te vei confrunta cu probleme digestive! E cazul să investești mai mult în produse ecologice și să te gândești la confortul personal!

 

Săgetător

 

Relația ta de iubire scârțâie din toate încheieturile și, din această cauză, ești mai mereu abătut/ă. Discută cu partenerul tău și află care sunt intențiile sale, înainte să îți planifici următoarea mișcare! Dacă dialogul va fi constructiv, vă veți simți și mai apropiați la final!

 

Capricorn

 

Fii mai precaut/ă, mai ales atunci când vine vorba de bani! Nu te mai grăbi să cumperi toate produsele care apar la promoție pentru că, de cele mai multe ori, nu îți sunt necesare cu adevărat!

 

Vărsător

 

Că să mai uiți de stresul acumulat la locul de muncă, ar trebui să mergi la spa ori la înot! Contactul cu apa te va relaxa și te va reajuta să îți găsești echilibru.

Nu te gândi la bani!

 

Pești

 

Încearcă să fii mai atent/ă la persoanele din jurul tău! De multe ori, acestea nu sunt atât de amabile pe cât se afișează! N-ar strica să fii puțin mai rezervat/ă și să afișezi o figură puțin mai încruntată!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod