Horoscop 7 mai: Nu toate schimbările sunt ușoare!


Fecioară

De dimineață o să primești un telefon care o să te scoată din zona de confort. Din fericire, te adaptezi cu ușurință la nou și știi să ieși elegant din orice situație! Totuși, nu te baza exclusiv pe asta și dacă ai posibilitatea, încearcă să previi ori să anticipezi anumite situații mai dificile!

Balanță


Dacă simți că s-a instalat rutina și dacă te-ai plictisit să faci permanent aceleași lucruri, e clar că trebuie să faci o schimbare! Nu te teme să îți asumi anumite riscuri și să ieși din tipar! Cei curajoși sunt întotdeauna răsplătiți!

Scorpion


Astăzi vei primi o mustrare serioasă din partea șefilor, iar lucrul acesta te va lăsa complet descumpănit/ă.
Dacă aveai impresia că se vor purta cu mănuși cu tine, o să ai parte de o surpriză majoră. Fii maxim de asumat/ă și dacă e cazul, recunoaște-ți eroarea! Lucrul acesta e un semn de maturitate din partea ta!

Săgetător


Un prieten mai vechi sau un coleg de la locul de muncă te va ruga să faci un lucru aflat la limita legalității. Cel mai bine este să îl refuzi elegant, adică să găsești o manieră care să îl convingă că ești bine intenționat, dar că nu îi poți satisface doleanța, obiectiv vorbind.
Așadar, e important să îți alegi cu grijă cuvintele!

Capricorn


Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi și s-ar putea chiar să apelezi la sprijinul colegilor pentru a soluționa o problemă apărută peste noapte. Din fericire, sunt destui cei dispuși să îți ofere o mână de ajutor, așa că nu vei întâmpina probleme majore!

Vărsător


E posibil ca astăzi să te confrunți cu afecțiuni medicale, iar dacă vor fi lăsate netratate, îți vor da serioase bătăi de cap mai târziu. Așadar, mergi cât mai repede la medic și nu mai ignora simptomele!

Pești


Vei descoperi astăzi că o parte din partenerii tăi de afaceri și-au lăsat deschise anumite oportunități pentru a-și crește veniturile.
Dacă simți că au fost neloiali față de tine, trebuie să porți o discuție sinceră cu aceștia și să le ceri explicații! Fii cât poți de vertical/ă și exigent/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod