Horoscop 7 februarie: Vești bune pentru Gemeni! Banii nu îi vor ocoli!


Fecioară


Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu stau deloc bine pentru tine. Practic, primești foarte multe apeluri și mesaje de la partenerul de viață, iar tu ai nevoie mai mult ca oricând de liniște. Explică-i respectivei persoane că ești deranjat/ă de acest aspect și roag-o să se schimbe!

Balanță


Trebuie să ai mai multă grijă la alimentație, mai ales dacă ai început să acuzi mici probleme de sănătate. Adoptă o dietă bazată pe legume și, pe cât posibil, evită băuturile acidulate, zahărul și grăsimile!

Scorpion


Dimineața aceasta se anunță a fi extrem de antrenantă pentru tine, mai ales dacă ești pasionat/ă de sport și dacă ai suficient timp liber.
Poți să pedalezi o distanță considerabilă, să înoți sau, de ce nu, pur și simplu să faci jogging în parc.


Săgetător


Ești cu nervii întinși la maximum din cauza unei persoane de la locul de muncă. Ca să eviți situațiile potențial complicate, încearcă să disociezi viața ta personală de cea profesională!

Capricorn


Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când vine vorba de viața ta amoroasă! Chiar dacă e mai greu uneori, trebuie să rămâi fidel/ă principiilor și convingerilor tale! Fii fără grijă, ca de obicei, ești pe drumul cel bun!

Vărsător


Te vei trezi cu serioase dureri de cap în această zi.
Dacă durerea nu se va diminua după administrarea unor analgezice comune, caută sfatul medicului! Cel mai probabil nu e vorba de ceva grav, dar e necesar să faci acest lucru pentru liniștea ta!


Citește și: Horoscop 8 februarie: O zi pe care Balanța nu-și va dori să și-o reamintească vreodată

Pești


Înarmează-te cu răbdare pentru că această zi va fi mai dificilă! Vei fi supus/ă unui tir de întrebări la locul de muncă și, în plus, riști să cazi în dizgrația partenerului de viață.
În momentele mai dificile, numără până la zece și păstrează-ți optimismul!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod