Horoscop 6 februarie: Multe tensiuni pe toate planurile. Care sunt zodiile care vor ceda

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va fi destul de lungă și îți va ridica anumite probleme, mai ales după masa de prânz. Cel mai probabil, cineva drag te va ruga să faci un lucru aflat la limita legalității. Nu te grăbi să îi dai un răspuns ori să acționezi, cel mai bine e să lași să treacă o anumită perioadă de timp!

Taur


Viața ta amoroasă cunoaște o perioadă înfloritoare, de care cu siguranță îți vei aminti cu drag. Încearcă să imortalizezi (în orice formă) aceste zile pentru că acum va aflați într-adevăr în una din cele mai frumoase etape ale vieții în doi!

Gemeni


Nu te grăbi să tragi concluzii dacă nu ai toate datele! În lipsa unor informații pertinente, riști să acționezi greșit și să ai de suferit mai târziu.
Fii fără grijă, ești înconjurat/ă de câteva persoane cu mai multă experiență decât tine! Tot ce trebuie să faci este să le urmezi sfatul!


Rac


În această zi o să te înțelegi excelent cu persoanele de același sex. În schimb, atunci când vei dialoga cu cei de sex opus, va părea că nu vorbiți deloc aceeași limbă. Din fericire, de mâine totul va reveni la normal ca după ruperea unei vraje.

Leu


Trebuie să dai dovadă de o mai bună organizare, mai ales dacă vrei să ai succes cu adevărat la locul de muncă. Sigur, vor există și elemente perturbatoare dar depinde doar de tine dacă le acorzi o atenție sporită ori nu!

Fecioară


Petreci tot mai mult timp la serviciu și din această cauza pare că familia a trecut pe planul secund.
Ca să nu regreți această perioadă mai târziu, rupe-ți din timpul tău personal și alocă-l celor dragi! Din păcate, fără compromisuri de acest gen nu o să poți avansa!


Balanță


Astăzi o să participi ori o să primești o invitație de a participa la un eveniment social extrem de popular. Trebuie să faci o figură cât mai frumoasă și să lași deoparte grijile care te macină!

Scorpion


De dimineață o să primești critici și vorbe urâte de la persoane care abia te-au cunoscut. Chiar dacă vei fi tentat/ă să răspunzi cu aceeași monedă, cel mai bine e să te abții și să nu te transformi într-o persoană violentă. Rămâi la fel de exigent/ă cu propria persoană și impune-ți standarde ridicate pe care să le respecți!

Săgetător


Dacă ai de susținut un examen astăzi, trebuie să te concentrezi exclusiv asupra acestui lucru.
Altfel, mintea ta nu va funcționa la capacitate maximă și e posibil să nu primești notă de trecere.


Capricorn


Astăzi vei fi tentat/ă să cheltuiești o sumă mare de bani pe nimicuri. Din păcate, o persoană cu mâna la fel de largă te va însoți la shopping și va reprezenta pentru tine o tentație permanentă căreia cu greu îi vei face față. Gândește-te de două ori înainte să atentezi la bugetul familiei!

Vărsător


Dacă nu ți-ai achiziționat încă un bilet de vacanță, acum e momentul ideal pentru așa ceva. Cererea nu este mare în această perioadă și s-ar putea să prinzi locuri avantajoase pentru destinații exotice ori mai puțin cunoscute! Discută cu partenerul pentru a lua cea mai bună decizie!

Pești


Chiar dacă va începe mai greu pentru tine, această zi se va dovedi a fi chiar fructoasă.
Atât pe plan financiar dar mai ales amoros, o să ai parte de surprize plăcute. Profită la maximum de ocaziile ivite!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod