Horoscop 5 martie: Probleme în plan profesional pentru Balanțe


Fecioară


Ești tentat/ă să achiziționezi mai multe obiecte costisitoare, dar cel mai înțelept lucru pe care îl poți face momentan este să mai aștepți! Cere sfaturi de la persoanele care au trecut prin situații similare cu a ta!

Balanță


Nu e exclus că o instituție de control să te găsească unic/a responsabil/ă pentru haosul generalizat care s-a instalat la serviciu. Luptă-te ca să îți aperi pielea, nimeni altcineva nu o va face pentru tine!

Scorpion


Nu dispui de suficient timp ca să îți pui în practică tot ceea ce îți dorești.
Ai putea, de exemplu, să te organizezi mai bine și. de ce nu, să te trezești mai devreme cu măcar o jumătate de oră! Dacă vei reuși acest lucru, o să constați că vei determina mai multe persoane să îți calce pe urme!


Săgetător


După o perioadă în care te-ai simțit excelent, începi treptat să experimentezi stări tot mai ciudate. Dacă amețești din ce în ce mai des, trebuie să mergi de îndată la medic și să renunți la muncă pentru o perioadă! Sănătatea este cel mai de preț lucru!

Capricorn


Nu te încăpățâna să îți impui punctul de vedere! Unele persoane adoră să aibă ultimul cuvânt, chiar dacă știu mult mai puțin decât ține! Dă dovadă de maturitate și nu intra în polemici care nu au nicio finalitate!

Vărsător


Un coleg de la locul de muncă îți va cere ajutorul într-o chestiune mai sensibilă.
Dacă e vorba de acordarea unui împrumut, trebuie să discuți cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie! Altfel, o să ai parte de reproșuri serioase!


Pești


Planifică-ți pentru prima jumătate a zilei activitățile mai importante! După masa de prânz, lucrurile se vor aglomera pentru tine și îți va fi din ce în ce mai dificil să îți găsești ritmul! Seara o să te găsească complet epuizat/ă, dar în același timp, mulțumit/ă că ai reușit din nou să obții lucruri mărețe!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod