De ce pare Ben Affleck atât de nefericit alături de Jennifer Lopez?

De când s-a împăcat cu Jennifer Lopez, actorul a fost văzut numai trist și nervos alături de aceasta!

După 20 de ani de la despărțire, Ben Affleck și Jennifer Lopez au surprins pe toată lumea cu împăcarea lor.

De când și-au anunțat logodna în 2022, paparazzi nu i-au scăpat din ochi, iar Ben este clar supărat în aproape fiecare fotografie de pe stradă sau de la evenimente.

Într-un interviu recent, Jennifer Lopez a dezvăluit motivul din spatele acestui lucru și a ales să împărtășească informații interesante cu publicul larg.

Ben Affleck este subiectul meme-urilor din cauza expresiei sale


În ultimul timp, Ben Affleck a atras atenția pentru expresia sa adesea nefericită, ceea ce a dus la apariția meme-urilor. Acest lucru a atras interesul jurnaliștilor care s-au întrebat care este starea relației dintre Ben și JLo. Cu Ben arătând frecvent nemulțumire în imagini, oamenii au început să se întrebe dacă există probleme între ei.

Ce spune Jennifer despre expresia feței lui Ben


Referitor la acest subiect, Jennifer a vorbit deschis despre relația lor și despre provocările de a fi mereu în ochii publicului.

"Ben o duce bine. Nu trebuie să-ți faci griji pentru Ben, lasă-mă să-ți spun. El este bine. El este fericit. El este aici", a spus Jennifer în ianuarie, la gala Premiilor Globurilor de Aur.

Ea a explicat că el doar se relaxează și nu înțelege de ce a devenit un subiect atât de important. De asemenea, a menționat că oamenii nu acordă atenție expresiilor ei faciale.

O sursă apropiată spune că cei doi sigur sunt bine, dar un lucru îl supără pe Ben


O persoană din interior a clarificat că, în ciuda aparițiilor ocazionale nefericite, Ben și Jennifer o duc bine.

Insiderul a explicat că nefericirea lui Ben vine deseori din faptul că este urmărit în mod constant de paparazzi, spunând: "De multe ori îl vedem pe Ben supărat, pentru că urăște paparazzi care îl urmăresc mereu pe el și pe Jen".

"Călătoria prin viața pe care o trăiesc ca și cuplu celebru poate fi încercată uneori, pentru că Ben vrea doar să meargă la un restaurant sau să-și ia o cafea și să o savureze și să aibă doar mai multă intimitate – dar lui Jen îi plac toate astea"

"Așadar, se bat cap în cap în această privință, dar nu le distruge în niciun fel relația... Sunt într-adevăr într-un loc bun.", a declarat sursa pentru dailymail.

Jennifer a recunoscut că amândoi se luptă cu atenția publicului. "Amândoi avem PTSD", a spus ea. Dar ea a adăugat că acum sunt mai în vârstă și mai înțelepți. Lui Ben nu-i place atenția fotografilor.

Ben urăște fotografiile de pe covorul roșu și lui Jen îi plac


Aceeași sursă a menționat că Ben nu este un fan al fotografiilor de pe covorul roșu și nici să fie fotografiat în timpul activităților de zi cu zi. Acest lucru creează uneori tensiune între ei, deoarece lui JLo îi place.

În ciuda acestui fapt, reușesc întotdeauna să fie fericiți împreună.

Lopez și-a lăudat partenerul, Ben Affleck, pentru că a ajutat-o ​​să-și dea seama de propria valoare și să se simtă mai confortabil cu ea însăși. Legătura lor puternică i-a sporit încrederea.

În ciuda despărțirii lor de acum 20 de ani, dragostea lor a devenit mai puternică. Nu se așteptau niciodată să se reîntâlnească așa. "Acum suntem mai în vârstă, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, ne aflăm în locuri diferite ale vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri. Suntem atât de prudenți, deoarece acesta este un moment atât de special pentru noi toți", a spus Lopez.

Cântăreața a declarat că mariajul cu Ben este ultimul din viața ei. Atunci când un reporter a întrebat-o de unde știe că este ultima ei căsnicie, JLo a spus: "Pentru că atunci când știu, știu cu adevărat."

Și vedetele sunt sceptice cu privire la relația lor


Jane Fonda și-a exprimat îngrijorarea cu privire la dinamica relației dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Actrița în vârstă de 86 de ani a împărtășit cuplului câteva sfaturi sincere de dragoste, recomandându-le să-și minimizeze manifestările publice de afecțiune.

Fonda a recunoscut în documentarul lui Lopez că, deși a susținut încă de la început relația dintre Affleck și Lopez, ea are unele îngrijorări cu privire la modul în care relația lor este percepută public.

"Vreau să știi că nu știu în totalitate de ce, dar simt că am investit în tine și Ben și îmi doresc foarte mult ca relația voastră să funcționeze", a spus Fonda.

"Cu toate acestea, aceasta este preocuparea mea. De exemplu, se simte prea mult ca și cum ai încerca să demonstrezi ceva în loc să îl trăiești."

Fonda a detaliat îngrijorările ei cu privire la manifestările publice de afecțiune ale cuplului. "Știi, în orice fotografie sunteți voi doi care vă sărutați sau vă îmbrățișați", a menționat ea. Actrița vrea să sublinieze încă o dată faptul că pare că JLo vrea să demonstreze cu orice preț că în mariajul ei nu există probleme.

Lopez, în vârstă de 54 de ani, a răspuns râzând la comentariile lui Fonda, negându-le: "Suntem doar noi trăindu-ne viața".

Fonda și-a arătat și îngrijorarea după ce a observat fotografii cu Affleck, în vârstă de 51 de ani, care apărea abătut alături de Lopez la premiile Grammy din 2023. "Pare nefericit și mă întreb: <O, Doamne, ce se întâmplă?>", a împărtășit Fonda cu Lopez în timpul documentarului.

Lopez a răspuns simplu: "Nimic. El era ceva de genul: <Am devenit simbolul omului asediat>".

Motivul pentru care Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au anulat nunta în 2002


După ce s-au despărțit în 2004, Jennifer Lopez și Ben Affleck au surprins întreaga lume cu împăcarea lor în aprilie 2021, stârnind un val de entuziasm în rândul fanilor și al presei deopotrivă.

Povestea lor de dragoste s-a desfășurat inițial în 2002, când s-au logodit pentru prima dată în timpul filmărilor pentru Gigli.

În ciuda despărțirii lor în 2004, ei și-au găsit drumul înapoi unul la celălalt în 2021 și mai apoi unindu-și destinele printr-o ceremonie spontană din Las Vegas, în iulie 2022.

Odată cu împăcarea lor, numeroși fani se gândesc la motivele din spatele despărțirii inițiale a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck. Într-un interviu recent pentru Variety, Lopez a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat prima dată.

"Relația noastră s-a prăbușit sub greutatea presiunii"
, a spus cântăreața. "Ne-am pierdut pe noi înșine și a trebuit să ne despărțim pentru că nu știam cum să supraviețuim. A trebuit să-mi dau seama, iar el a trebuit să-și dea seama."




Sursă: dailymail/ brightside

Foto: hept/ depositphotos

21 Februarie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod