Horoscop 5 ianuarie: Veste mare pentru Raci

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă te simți singur/ă deși ești implicat/ă într-o relație, trebuie să porți o discuție sinceră cu partenerul tău de viață! E posibil ca acesta să aibă anumite așteptări de la tine și din cauza că nu i le satisfaci, să își modifice comportamentul. Dialogul rămâne cheia rezolvării oricărei probleme majore!

Taur


În sfârșit dispui de suficienți bani dar cu toate acestea, nu ești deloc fericit/ă. Găsește acele lucruri care îți lipsesc cu adevărat și nu te gândi să cumperi impulsiv doar pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit!

Gemeni


Din punct de vedere amoros, se poate spune că ai cunoscut și perioade mai bune.
Totuși, nu e cazul să te plângi! Întotdeauna o relație de iubire presupune să faci anumite compromisuri și dacă nu ești pregătit/ă încă pentru așa ceva, poate că e mai bine singur/ă!


Rac


De dimineață o să primești o veste excelentă din partea unei rude. Poate fi vorba de o reușită la un interviu/concurs sau de ce nu, de o avansare la locul de muncă. Vei fi în al nouălea cer și nu e exclus chiar să te bucuri mai mult decât persoana direct vizată!

Leu


Anul trecut te-ai descurcat cu ușurință la locul de muncă dar pare că în aceste prime zile ale lui 2024, toți ochii sunt ațintiți asupra ta! Nu lasă emoțiile să te cuprindă pentru că îți vor afecta randamentul! Cel mai bine e să le ignori și să nu pui la suflet vorbele răutăcioase!

Fecioară


Din cauza tonului tău mai tăios, multă lume are impresia că ești pus/ă permanent pe ceartă.
Nu uita să mai afișezi din când în când câte un zâmbet! Acest lucru minor face mai mult decât crezi!


Balanță


Nu te înțelegi deloc bine cu unii dintre colegi. E firesc să se întâmple asta, mai ales dacă e vorba de un colectiv mare. Totuși, lasă-ți loc de bună ziua pe oriunde mergi pentru că altfel, riști să ajungi în situații cu adevărat jenante!

Scorpion


Vei începe această zi cu un tonus excelent, dar odată cu trecerea timpului elanul ți se va diminua. De aceea, e de preferat să îți planifici până în prânz cele mai importante întâlniri!

Săgetător


Nu trebuie să ai așteptări prea mari de la ceilalți! Din contra, e de preferat să dai dovadă de exigență în raport cu propria persoană și de înțelegere atunci când e vorba de anumite erori făcute de colegi/prieteni!

Capricorn


Ești exagerat de amabil/ă la locul de muncă și mesajele pe care le transmiți sunt înțelese greșit de unii dintre colegi.
S-ar putea chiar ca aceștia să considere că le faci curte și să îți răspundă într-un mod total nepotrivit. Orice ai crede, vina îți aparține în exclusivitate!


Vărsător


În prima jumătate a acestei zile nu o să se întâmple nimic notabil pentru tine. Totuși, după masa de prânz, vei fi mult mai în priză și implicat/ă, din cauza unui termen urgent stabilit de către superiori! Pe viitor, nu îți mai lăsa treburi nerezolvate!

Pești


Dacă prietenii te vor invita în oraș la bowling sau la cinema, trebuie să spui DA! I-ai refuzat de prea multe ori și dacă o vei face din nou, s-ar putea să nu mai primești astfel de invitații! Nu vei cheltui mult și te vei distra de minune, așa că propunerea de azi va fi una chiar inspirată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod