Horoscopul de weekend: Moment dificil pentru Berbec. Peștii traversează o perioadă dificilă

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


S-ar putea ca în acest weekend să ajungi la compartimentul de primiri urgențe al unui spital. Nu e vorba neapărat de propria persoană, poți fi și însoțitor al unei rude care trece printr-un moment dificil. În tot cazul, vei fi mai trist/ă decât de obicei, dar odată cu trecerea timpului, totul își va reveni la normal!

Taur


Weekendul acesta vei cheltui o sumă ridicol de mare, încercând să îți creezi o imagine diferită! Din fericire, dispui de suficienți bani astfel încât să îți satisfaci majoritatea dorințelor. Totuși, ar fi de preferat să mizezi mai mult pe naturalețe!

Gemeni


O rudă apropiată are de susținut un examen important săptămâna viitoare și din această cauză nu va accepta nicio propunere de ieșire în acest weekend.
Acceptă-i decizia și pune-te puțin în pielea ei. Cu siguranță, și tu ai fi procedat la fel!


Rac


Dacă sâmbătă o să faci ordine în locuință, duminica o vei petrece alături de cei dragi în oraș. Distracția va fi asigurată și, mai presus de orice, te vei simți foarte în largul tău alături de prieteni. Pe cât posibil, repetă această experiență!

Leu


Nu crezi că te grăbești să tragi anumite concluzii legate de partenerul tău? Te lași foarte ușor influențat/ă de vorbele pe care le auzi și, ce e cel mai grav, le accepți fără să faci o minimă verificare. Nu-i de mirare că acesta este profund dezamăgit de tine!

Fecioară


Chiar dacă ți-ai propus să petreci cât mai mult timp în casă, nu vei putea face acest lucru pentru că ai multe de rezolvat.
Fii foarte atent/ă la condus sau când manevrezi obiecte periculoase pentru că riscul de accidentare este ridicat!


Balanță


Ești extrem de preocupat/ă de ce crede lumea despre tine, dar atunci când vine vorba de alimentele consumate, refuzi să respecți o dietă. Să nu te surprindă greutatea pe care o vei atinge dacă vei continua în aceeași direcție! Lucrurile importante cer sacrificii și răbdare!

Scorpion


Aceste două zile pică tocmai bine pentru tine fiindcă aveai mare nevoie de o pauză. Din fericire, și financiar stai liniștit/ă și îți permiți în sfârșit să te relaxezi mergând la un salon de masaj ori de înfrumusețare. După o ședință de câteva ore o să fii o cu totul altă persoană!

Săgetător


Starea ta de sănătate nu este tocmai roz și dacă nu faci mici eforturi să îți revii, cel mai probabil o să ajungi la spital ori la medicul de familie! Învață ceva din această experiență și nu îți mai forța organismul! Cel mai înțelept e să mergi pe drumul bătătorit și să nu încerci nimic nou!

Capricorn


După o săptămână mai dificilă, poți în sfârșit să petreci timp de calitate alături de persoanele care sunt cu adevărat importante pentru tine.
Rămâi concentrat/ă pe problemele de acasă și nu te mai gândi la job chiar dacă ai lăsat treburi nerezolvate! Cu timpul, o să se rezolve toate!


Vărsător


În aceste două zile o să primești o informație sensibilă pe care dacă o vei exploata la potențialul ei, îți va aduce un câștig financiar consistent. Totuși, nu te grăbi să faci achiziții importante pe baza unei vorbe sau a unei promisiuni! Așteaptă mai întâi să îți vezi banii în cont!

Pești


Săptămâna care tocmai a trecut a fost acceptabilă dar cea care urmează va fi cu adevărat grea pentru tine. De aceea, înțelept e să profiți de aceste două zile libere ca să îți faci planul! Sigur, pot apărea modificări pe parcurs dar dacă vei încerca să îl respecți, nu vor există surprize majore!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod