Horoscop 29 septembrie: O zi ciudată pentru toate zodiile!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec 

 

Partenerul tău este mult mai grijuliu și pare cumva schimbat în bine. Deși nu știi cărui fapt i se datorează acest lucru, nu trebuie să insiști de prea mult ori să cauți o explicație! Pur și simplu bucură-te de situație! 

 

Taur 

 

Această zi va fi destul de dificilă pentru tine. Din fericire, reușești să îți găseșți echilibrul și să faci față cu brio oricărei provocări. Ține-o tot așa!

 

Gemeni 

 

În ultima perioadă, ai fost mai preocupat/ă de alimentație și de exercițiile fizice. Drept urmare, ai reușit să slăbeșți câteva kilograme și să te tonifiezi.

Nu te opri aici, continuă acest proces și sigur te vei simți mai bine în propria piele!

 

Rac 

 

E posibil să asiști la o nedreptate evidentă la locul de muncă. Deși nu îți stă în fire să intervii în problemele altora, astăzi nu o să te poți abține. Să nu te uimească dacă acțiunea ta va declanșa un șir de evenimente nedorite!

 

Leu 

 

Ești într-o permanentă așteptare și, din această cauză, simți că viața trece pe lângă tine. Încearcă să fii puțin mai hotărât/ă și să dai dovadă de mai mult simț de răspundere! Indiferent care e rezultatul acțiunilor tale, trebuie să fii pregătit/ă să ți-l asumi! Epoca pasivității a apus! 

 

Fecioară 

 

Nu crezi că ești mult prea blând/ă sau amabil/ă cu unele persoane în timp ce cu altele te comporți total opus? Puțină consecvență în comportamentul tău nu va strica! Altfel, lumea va începe să te acuze că ești duplicitar/ă!

 

Balanță 

 

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori să fie.

Totuși, nu trebuie să cauți vinovați, ci pur și simplu să muncești mai mult pentru această relație! Făcând acest lucru, rezultatele nu vor întârzia să apară!

 

Scorpion 

 

Te așteaptă o zi mai dificilă astăzi, cu tot felul de provocări. Din fericire, nu vei fi singur/ă și vei reuși să faci din nou o figură frumoasă. Continuă în aceeași direcție!

 

Săgetător 

 

Dacă te vei simți mai slăbit/ă, ar trebui să mergi la medicul de familie și să îi urmezi sfaturile! Cum sezonul rece se apropie, multe persoane se confruntă cu viroze sau răceli comune, așa că și tu trebuie să fii mai precaut/ă!

 

Capricorn 

 

Ești mult prea entuziasmat/ă de anumite aspecte ale vieții tale și, din această cauză, ratezi câteva oportunități importante de avansare în carieră.

N-ar strica să fii cu ochii în mai multe direcții, mai ales dacă ești capabil/ă să faci mai multe lucruri deodată!

 

Vărsător 

 

Astăzi te vei certa foarte serios cu o rudă apropiată și, din această cauză, vei fi tot timpul abătut/ă. Totuși, nu e normal să permiți altora să intervină în relația ta, așa că e foarte bine că ai trasat anumite limite. Astfel, pe viitor vor știi cum să se raporteze la tine!

 

Pești 

 

Încearcă să fii puțin mai optimist/ă, chiar dacă momentan situația nu este deloc roz! Înarmează-te cu răbdare și o să constați că odată cu trecerea timpului, o parte din problemele tale dispar!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod