Horoscop 28 septembrie: Urmează schimbări importante în viața Scorpionului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec 

 

Ziua aceasta va începe excelent pentru tine și vei simți în sfârșit (după o lungă pauză) că poți să îți depășești limitele. Totuși, dacă cineva îți va lansa o provocare sportivă, nu te grăbi să o accepți! S-ar putea ca în acest domeniu să ai nevoie de o scurtă pregătire!

 

Taur 

 

Pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine pentru tine. Totuși, dacă te simți neîmplinit/ă, poate că ar trebui să te preocupi mai mult de propria persoană. Răsfață-te mai mult și nu te mai lăsa copleșit/ă de stres!

 

Gemeni 

 

În prima parte a zilei o să fii implicat/ă în mai multe treburi și, dacă nu vei fi bine organizat/ă, nu vei atinge rezultatul dorit.

Nu te sfii să ceri ajutorul celorlalți, sigur vor fi mai mult decât încântați să ți-l ofere!

 

Rac 

 

Simți că partenerul tău se comportă diferit și nu mai vrea să mai comunice cu tine? E cazul să îl convoci într-o ședință mai serioasă și să îl readuci cu picioarele pe pământ! Vorbește-i tranșant! Chiar nu e momentul acum pentru ifose ori probleme inventate!

 

Leu 

 

Situația ta financiară nu este deloc roz și, din această cauză, ești mai abătut/ă decât de obicei. Încearcă să discuți cu șeful tău și să faci într-un fel ca să fii remunerat/ă mai bine! Dacă e cazul, poți să munceșți suplimentar și de acasă, ori de ce nu, să îți înlocuiești o parte din colegi! Cu puțin noroc, vei avea parte de înțelegere!

 

Fecioară 

 

Pentru tine, ziua aceasta nu îți va aduce nimic special.

Din fericire, nu ai nevoie de surprize ori de alte evenimente neprevăzute. Faptul că totul se petrece conform planului, e un mare avantaj pentru tine.

 

Balanță 

 

Dispui de mai mult timp liber decât de obicei, dar se pare că astăzi vei avea parte și de anumite probleme neașteptate. Înarmează-te cu mult calm, și fii pregătit/ă să improvizezi! În unele situații, intuiția îți este cel mai bun aliat!

 

Scorpion 

 

Urmează să ai parte de schimbări importante în viața ta și, din această cauză, ești copleșit/ă de emoții. Fă-ți timp pentru o sesiune de yoga ori o ședință de mindfulness! Psihicul tău trebuie să fie bine echilibrat altfel, totul se poate dărâma!

 

Săgetător 

 

Colegii tăi și-au schimbat comportamentul față de tine? De ce nu încerci mai bine să îți analizezi comportamentul recent că să afli dacă nu cumva tu ești cel/cea care a greșit? Amintește-ți: întotdeauna o acțiune generează o reacție!

 

Capricorn 

 

Încearcă să fii mai liniștit/ă și să nu îți mai soliciți atât de mult organismul! Dacă tot timpul vei pune presiune pe propria persoană, o să resimți o doză de stres și finalmente, o să eșuezi.

Ia situațiile ca atare și nu uită să zâmbești!

 

Vărsător 

 

O rudă apropiată sau un prieten drag are nevoie de ajutorul tău. Dacă e vorba de acordarea unui împrumut, sigur nu vei sta prea mult pe gânduri. Totuși, ideal e să te consulți și cu partenerul de viață că să nu creezi tensiune în cuplu!

 

Pești 

 

În prima jumătate a zilei, o să te simți destul de încordat/ă, mai ales dacă la job te confrunți cu o situație mai grea. Nu te închide în tine, ci din contra, exprimă ceea ce simți și, dacă e cazul, solicită ajutorul! Din fericire, seara te va găsi mult mai liniștit/ă!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod