Horoscop 29 mai: Momentul schimbărilor în viața Gemenilor - puterea e în mâinile lor!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Unii oameni cred în noroc, alții nu. Orice ar însemna norocul pentru tine, nu te baza prea mult pe el astăzi, mai ales când vine vorba de bani. Fii prudent/ă atât cu cheltuielile, cât și cu dărnicia.

Taur


Deși stai bine pe plan financiar în acest moment, planifică-ți următoarea mișcare în carieră. Dacă asta înseamnă o schimbare mare sau una mică, numai de tine depinde, însă fă ceea ce ți se pare corect.

Gemeni


Fiecare zi aduce o nouă oportunitate de a o lua de la capăt. Dacă simți că trebuie să faci unele schimbări în viața ta, astăzi este momentul perfect pentru a avea succes.
Puterea este în mâinile tale.


Rac


Tensiunile ar putea crește astăzi acasă. Acest lucru nu este bun pentru nimeni. Nu lăsa frustrarea să pună stăpânire pe tine, deoarece, în primul rând, îți vei face rău ție și apoi celor din jurul tău.

Leu


Dacă te-ai despărțit recent de cineva, nu prea vei avea chef să te mai implici într-o nouă relație. Așadar, astăzi vei refuza pe cineva care îți face curte. Vindecarea necesită timp. Încearcă să scapi de toate lucrurile pe care fostul/fosta le-a lăsat la tine.

Fecioară


Chiar dacă te descurci mult mai bine când vine vorba de bani, astăzi nu este o zi bună pentru a investi.
La locul de muncă, poate fi necesar să lucrezi cu cineva cu care nu te înțelegi, însă o vei scoate la capăt până la urmă.


Balanță


Mâncarea este foarte importantă pentru sănătatea ta. Când mergi la cumpărături, încearcă să te uiți mai atent pe etichete atunci când îți cumperi alimente. Investește în produse bune, deoarece astfel investești în tine. Aaa, și gătește acasă!

Scorpion


Nu ești deloc un sfânt/o sfânta, iar acest lucru se va vedea astăzi mai mult că oricând. Uneori, recurgi la o formă de manipulare când lucruri nu merg așa cum vrei tu, mai ales când vine vorba de dragoste și de relația ta.

Săgetător


Astăzi vei putea simți o oarecare tensiune în relația ta.
Cel mai probabil va fi vorba de bani și de acolo va porni totul. Dacă ești singur/ă, vei întâlni un Vărsător cu care te vei înțelege de minune.


Capricorn


Pentru a avansa în carieră, trebuie să dobândești noi cunoștințe. În acest moment, este foarte probabil să începi să fii îngrijorat/ă de situația ta financiară și, în această frenezie, vei face tot posibilul să schimbi ceva în viața ta profesională.  

Vărsător


Stai destul de bine cu sănătatea. Este recomandat să fii atent/ă la greutatea ta și la aportul de calorii, dar nu ar trebui să fii atât de critic/ă față de corpul tău.
Ai unul singur și ar trebui să-l iubești!


Pești


Dacă locuiești cu părinții tăi sau ai colegi de cameră, astăzi ar putea exista o anumită tensiune în casă. Încearcă să nu dai curs discuțiilor în contradictoriu, deoarece nu va ieși nimic bun din asta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod