Horoscopul de weekend: Balanța trebuie să evite călătoriile, Vărsătorul trebuie să lupte pentru ceea ce-și dorește

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Călătoriile pentru o evadare romantică sunt preferate în acest weekend. Locul ideal ar putea fi cel unde ați plecat pentru prima oară împreună sau unul care are o însemnătate aparte pentru voi doi. Flacăra iubirii se va reaprinde.

Taur


Dacă ești implicat/ă într-o relație, weekendul acesta vei fi ingrijorat/ă de comportamentul partenerului/ei tău/tale. Dacă ești singur/ă, ești îngrijorat/ă de faptul că ești singur/ă de ceva timp.

Gemeni


Galben va fi culoarea ta norocoasă în acest weekend. Nu ai probleme cu banii. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să-ți cheltuiești banii pe lucruri care nu sunt cu adevărat esențiale.

Rac


Ar fi bine pentru sănătatea ta dacă ai înceta să mănânci atât de mult în oraș.
În plus de asta, va fi bine pentru portofelul tău. Petrece mai mult timp gătind pentru tine, mai ales că este weekend și ai suficient timp.


Leu


Din când în când, devine mai greu să te forțezi să mergi mai departe. Cu toate acestea, trebuie să găsești forța interioară pentru a continua, deoarece viața este grea, dar vine cu provocări pe care le poți depăși.

Fecioară


Dacă ești căsătorit/ă, dar nu ai copii, weekendul acesta vei deschide acest subiect. Nu-ți ascunde adevăratele sentimente. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de un flirt ocazional, fără să ai așteptări.

Balanță


Evită călătoriile în acest weekend, fii conștient/ă că poți întâmpina unele dificultăți.
Astrele îți trimit o energie bună și, astfel, vei avea noroc când vine vorba de situația ta financiară.


Scorpion


Cineva din jurul tău va face o greșeală în acest weekend și se așteaptă ca tu să o repari. Acest lucru s-ar putea să te frustreze. În ceea ce privește banii, vei câștiga o sumă minoră de bani dintr-un hobby, dar este un început foarte bun.

Săgetător


Te-ai plictisit de rutina ta zilnică? Condimentează acest weekend încercând lucruri noi. Ieși din zona de confort și fă schimbările pe care le-ai tot evitat de-a lungul timpul. A sosit momentul să îți reinventezi viața.

Capricorn


Doar pentru că ceva nu funcționează de la prima încercare, nu înseamnă că ar trebui să renunți.
Continuă să te ridici și să încerci iar și iar. Lasă pesimismul deoparte și, de asemenea, îndepărtează-te de persoanele negativiste. Te influențează fără să îți dai seama.


Vărsător


A fost o săptămână grea pentru viața ta sentimentală. Nu îți face griji, denivelările pe care le întâlnești pe drum se întâmplă cu un motiv. Luptă pentru ceea ce îți dorești să ai și vei avea.

Pești


O ofertă interesantă privitoare la o călătorie de weekend te va încânta. Accept-o fără să stai pe gânduri, mai ales dacă nu ai niciun plan important pentru acest două zile.

Îți vei reîncarca bateriile, iar luni vei fi fresh.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod