Horoscop 28 septembrie: Scorpionul trebuie să-și dea voie să trăiască așa cum simte

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Gelozia va pluti în aer astăzi. Nu ești doar gelos/oasă, dar ai bănuiala că partenerul/a de viață te înșală. În ceea ce privește cariera, ești destul de mulțumit/ă de felul în care merg lucrurile, deși o creștere a salariului poate fi întotdeauna utilă. Una peste alta, totul merge bine.  

Taur


Deoarece ești puțin stângaci/e din fire, este foarte posibil ca astăzi să te alegi cu niște vânătăi și zgârieturi. Din fericire, nu va fi nimic grav. În rest, ziua va fi plină de experiențe, sentimente și emoții pozitive. Nu îți fie teamă să întâlnești oameni noi!

Gemeni


Vei avea parte de o zi uimitoare alături de partenerul/a de viață.
Dacă ești singur/ă, te-ai putea gândi să te împaci cu cineva din trecut sau să abordezi o persoană pentru care ai sentimente.


Rac


Astăzi este foarte posibil să ai o discuție serioasă cu șeful tău. Din punct de vedere financiar te descurci bine, dar ar trebui să stai departe de cheltuielile mari. Sănătatea ta este în general bună, dar trebuie să-ți stabilești un program de somn. Acesta este motivul pentru care ești mai puțin concentrat/ă pe parcursul zilei.

Leu


Membrii familiei, prietenii și alți apropiați vor dori să petreacă timp cu tine astăzi. Dacă nu ai chef să interacționezi, este în regulă să spui NU.
În ceea ce privește banii, nu face cheltuieli mari în această zi.


Fecioară


Dacă ești singur/ă, vei simți presiunea de a-ți găsi pe cineva sau de a ieși la întâlniri. Nu face nimic din ceea ce nu vrei să faci, doar pentru că cineva din familie te bate la cap. Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei certa cu partenerul/a de la bani.

Balanță


Fii atent/ă dacă mergi la cumpărături astăzi. Trebuie să știi exact pe ce ar trebui să îți cheltuiești banii și ce nu merită absolut niciun leu. Exercițiile fizice sunt foarte importante în acest moment dacă ai început un program de slăbit.

Scorpion


Încearcă să fii mai în ton cu sentimentele tale.
Dacă astăzi ești trist/ă, permite-ți să te simți trist/ă. Nu te închide în tine, deoarece îți faci mai mult rău și, la un moment dat, tot vei exploda.


Săgetător


Astăzi vei avea o discuție serioasă cu partenerul/a de viață despre viitor. Fii realist/ă și sincer/ă! Viața ta profesională își revine și ești pe cale să îți atingi câteva dintre obiectivele tale. Continuă tot așa!

Capricorn


Sănătatea ta este afectată de cantitatea de stres pe care o ai în viața ta în prezent. Fă-o să scadă și totul se va îmbunătăți. Din punct de vedere sentimental, te simți împlinit/ă și fericit/ă cu locul în care te afli în viața ta.

Vărsător


Dacă ești singur/ă, trebuie să înveți să te iubești pe ține însuți/însăți înainte de toate.
Nu mai fi obsedat/ă de a-ți găsi un partener! Dacă ai deja pe cineva, veți avea o ceartă minoră legată de bani.


Pești


Așteaptă-te la o zi plină la serviciu. Încearcă să faci tot ce poți pentru a rămâne concentrat/ă și motivat/ă. Cu toate acestea, nu trebuie să ajungi până în punctul în care să te suprasoliciți, deoarece mai rău vei face.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod