Horoscop 28 octombrie: Scorpionii singuri s-ar putea să-și întâlnească, în sfârșit, jumătatea

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Această zi va fi destul de agitată și plină de provocări la locul de muncă. Poate că unii dintre colegii tăi sunt deja cu gândul la weekend, dar asta doar pentru că și-au rezolvat din timp sarcinile, așa că nu te lăsa cuprins/ă de invidie! Cu calm și răbdare o să o scoți la capăt și de data aceasta!

Taur


Ai un prieten apropiat care și-ar dori să te cunoască mult mai bine. Dacă nu ești implicată emoțional, nu e nimic greșit în a-i accepta flirturile. Totuși, dacă știi de la început că nu îți dorești nimic serios, fii cât se poate de directă în această privință!

Gemeni


Ești în așteptarea unui răspuns important care îți poate influența viitorul.
Dacă e vorba de locul de muncă, nu ai ce face ca să influențezi rezultatul. În schimb, dacă viața ta personală va fi modificată, nu trebuie să aștepți după ceilalți, ci să încerci să rezolvi totul singur/ă!


Rac


Ai foarte multă răbdare cu persoanele din jurul tău și ești extrem de indulgentă. Continuă să menții această direcție chiar dacă, uneori, ești bârfit/ă și considerat/ă mult prea pasiv/ă! Atât timp cât ești împăcat/ă cu ceea ce faci, nimeni nu îți poate strica echilibrul!

Leu


Te pregăteșți pentru o escapadă în acest weekend și îți dorești că totul să fie perfect. Dacă vei avea așteptări prea mari, s-ar putea să fii dezamăgit/ă. Încearcă să îți fixezi obiective mai ușor de atins ca să nu ai de suferit!

Fecioară


Deși lucrezi într-un domeniu dificil, ești înconjurat/ă de multe persoane cu o pregătire precară.
Dacă vei ști să exploatezi acest aspect, cât de curând vei obține o funcție de conducere! Iar când se va întâmpla acest lucru, să nu uiți de unde ai plecat și să nu îți schimbi atitudinea față de foștii tăi colegi!


Balanță


În prima parte a acestei zile, vei participa la o ședința sau la o întâlnire seriosă, de pe urmă căreia chiar vei avea multe de învățat. Fii cât poți de concentrat/ă, pentru că astfel de ocazii nu se întâmplă mereu! O să ai timp pe seară pentru distracție!

Scorpion


Această zi va fi cu adevărat specială pentru tine, mai ales din punct de vedere amoros. Poți să îți cunoști în sfârșit jumătatea, iar dacă deja ai făcut acest lucru, poate fi vorba de o cerere în căsătorie ori de apariția unui copil.
În orice caz, azi veți pune bazele unui viitor mai frumos în doi!


Săgetător


Nu îți neglija organismul și starea de sănătate, chiar dacă pare că de-abia îți mai ajunge timpul! Evită mâncărurile tip fast-food și pe cât posibil, mergi pe jos ori cu bicicleta! Aceste mici schimbări pot face diferența pentru tine, mai ales dacă ești predispus/ă la obezitate!

Capricorn


E posibil să participi astăzi la o discuție în contradictoriu, în urma căreia să nu pici deloc bine. Învață să lași deoarte orgoliul și să fii mult mai rezervat/ă! Nu degeaba se spune că tăcerea e de aur ori că fiecare pasăre, pe limba ei, piere!

Vărsător


Banii au devenit o problemă pentru tine în ultima perioada și, din această cauză, ești tot mai abătut/ă.
Trebuie să ceri sfaturi de la persoanele care au mai trecut prin aceeași etapă! Un plus de informații nu îți poate strica!


Pești


Ai simțul umorului bine dezvoltat, dar nu e necesar să fii mereu în centrul atenției! Imaginează-ți că viața este o scenă în care fiecare actor are momentul său de glorie! Fii cât poți de vesel/ă și caută să te integrezi în cât mai multe colectivități!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod