Horoscop 24 februarie: Capricornul este atras de o fostă iubire

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Lasă-te dus/ă de val astăzi, cel puțin asta sugerează astrele în ceea ce privește relațiile. Astăzi, fii darnic/ă și îndeplinește-i dorințele iubitului/iubitei, chiar dacă în mod normal nu ai face acest lucru.

Taur


Este posibil să intri în certuri astăzi. Astrele te sfătuiesc să eviți orice confruntare deschisă. Chestiunile legale îți pot crea probleme. Ascultă muzica preferată pentru a te relaxa puțin.

Gemeni


Astrele te sfătuiesc să amâni începerea oricărei activități importante astăzi. În schimb, te poți ocupa de casă, aducând ceva nou, cum ar fi un covor, perne asortate sau o bucătărie nou-nouță.
Acest lucru îți va ocupa cea mai mare parte a timpului.

Rac


Astăzi vei prelua noi activități, deci vei fi destul de ocupată cu munca ta. S-ar putea să te simți epuizată spre seară din cauza agitației de peste zi, dar vei reuși să te odihnești devreme și să îți revii.

Leu


Astrele te ajută să alegi calea corectă în viață. Este o zi bună pentru nativii care ocupă poziții autoritare. În ceea ce privește sănătatea, ar trebui să arunci o privire mai atentă asupra kilogramelor acumulate în ultima vreme.

Fecioară


Toată munca depusă în trecut va cunoaște primele recompense astăzi.
Vei conduce lucrurile în felul tău și în niciun caz nu vei primi ordine de la nimeni. Dar nu exagera cu autoritatea și păstrează-ți capul pe umeri și picioarele pe pământ.

Balanță


Să ții în tine ceea ce simți nu este deloc o idee bună. Ia aminte, deoarece o situație te va scoate din minți astăzi și nu este indicat să înghiți tot ce ți se întâmplă. S-ar putea ca acest lucru să se întâmple din cauza resentimentelor acumulate.

Scorpion


Încă o zi banală din viața ta, deoarece nimic interesant nu se anunță la orizont. Cu toate acestea, fii veselă și continuă să încerci din greu să îți condimentezi puțin viața.
Păstrează-ți speranța vie!
 

Săgetător


Amintește-ți că faptele contează mai mult decât vorbele. Încearcă să termini tot ce ai început la locul de muncă, altfel vei avea un weekend agitat. De asemenea, încearcă să rezolvi orice dispută într-un mod logic.

Capricorn


Vei fi copleșit/ă de nostalgie și s-ar putea să tânjești să reiei legătura cu prieteni vechi. De asemenea, sunt șanse să te atragă din nou un fost/o fostă iubit/ă. Una peste alta, va fi o zi nebună, dar frumoasă.

Vărsător


Vei duce o luptă dificilă astăzi. Certurile în cuplu sunt frecvente și există bănuiala de infidelitate.
De asemenea, la locul de muncă vei avea parte de o zi încărcată, plină de evenimente nedorite.

Pești


Sănătatea ta va avea prioritate astăzi și te vezi petrecând mai mult timp la sală. Fă-ți un abonament și, cu siguranță, te vei ține de treabă. Încearcă să nu depinzi de nimeni din punct de vedere financiar. Dacă nu ești mulțumit/ă de cum câștigi acum, schimbă ceva, deoarece ești capabil/ă de mai mult.
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod