Horoscop 22 martie: Săgetătorii vor avea parte de romantism

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua va fi plină. Vor exista negocieri, angajamente, planuri și decizii care trebuie urmate. S-ar putea să te simți lipsit/ă de energie și blocat/ă din cauza lipsei de informații. Dar claritatea va veni treptat pe măsură ce iei lucrurile pas cu pas.

Taur


Dacă ești singur/ă, astăzi te vei simți atras/ă de cineva. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei fi surprins/ă de partenerul/a tău/ta. Din punct de vedere financiar, te descurci bine. Investește în ceva ce te-ar putea ajuta în viitor.

Gemeni


Ziua îți va aduce numeroase oportunități de afaceri și de muncă.
În ceea ce privește sănătatea, bea mai multă apă și ceai astăzi. De asemenea, întărește-ți sistemul imunitar mâncând mai sănătos. Este foarte posibil să te îmbolnăvești în viitorul apropiat.


Rac


Astăzi nu te vei simți prea bine în preajma membrilor familiei. Îți provoacă mult stres și te fac să te îngrijorezi pentru lucruri din trecut. Încearcă să te delimitezi de ei în măsura în care îți impun ceva ceea ce tu nu îți dorești să faci.

Leu


S-ar putea să te lupți cu ideea de a rămâne dedicat unei singure persoane. Nu fugi, fii deschis/ă și sincer/ă cu privire la sentimentele tale.
Explorarea locurilor noi este importantă pentru bunăstarea ta. Planifică-ți ceva cu un prieten pentru weekend.


Fecioară


Norocul nu pică din cer, dar uneori se întâmplă. Și astăzi ar putea fi una dintre acele zile pentru tine. O schimbare pe plan profesional este binevenită, deoarece rutina nu este pentru tine.

Balanță


Echilibrul este vital pentru succes. Nu lăsa un singur aspect al vieții tale să pună stăpânire pe tine. Descarcă-te unui prieten dacă te-a deranjat ceva, nu ține în tine nimic din ceea ce ți-ar putea face rău pe viitor.

Scorpion


Pentru a beneficia din plin de pe urma iubirii, trebuie să fii pasional/ă, expresiv/ă și să nu te abții de la nimic.
Sesiunile de shopping vor fi activitatea ta preferată astăzi. Ve avea parte de o noapte romantică.


Săgetător


Poziția astrelor aduce un teren fertil pentru creștere și pentru capacitatea de a te afirma și de a-ți cimenta puterea. Ai nevoie doar de inteligența ta și de foarte puțină planificare. Ești mai înțelept/eapta ca oricând.

Capricorn


Dacă eșți singur/ă, vei avea o zi grea pentru că totul îți amintește de fostul/a tău/ta. Dacă ești căsătorit/ă, vei avea o zi super romantică alături de persoană iubita. În ceea ce privește banii însă, nu vei avea prea mult noroc.

Vărsător


Este o zi grozavă pentru a-ți cunoaște un pic mai bine colegii de muncă.
Vorbește despre interesele lor și poate chiar mergi în oraș cu ei după serviciu. Ia această zi ca pe o zi de odihnă. Ai fost suprasolicitat/ă și stresat/ă.


Pești


Este timpul să te confrunți cu fricile și să le faci față într-un mod sănătos. Dacă nu o poți face singur/ă sau nu te simți confortabil să vorbești despre asta cu prietenii, mergi la un terapeut.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod