horoscop 2020 balanta

Horoscop 2020. Balanță: Ţine-ţi viaţa privată departe de ochii curioşilor!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Horoscop 2020: Dragoste

Anul 2020 este un an blând pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil îţi vei dori s-o duci la următorul nivel. Nu îţi va ieşi din prima, în special dacă partenerul de viaţă este mai preocupat de carieră decât de viaţa împreună. Nu se pune problema că nu îşi doreşte, numai că a pierdut acest aspect din vedere datorită faptului că lucrurile merg atât de bine între voi. Dacă te-ai implicat de curând într-o relaţie sau intenţionezi să o faci, lasă-te purtată de val şi nu încerca să acţionezi ca la carte.

Cu cât te porţi mai natural, cu atât vei fi mai fericită în dragoste. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să îţi ţii viaţa privată departe de ochii curioşilor, iar discuţiile intime dintre tine şi iubit să rămână doar între voi.

Horoscop 2020: Bani

Dacă în prima parte a anului nu vei întâmpina deloc probleme financiare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ultimele luni din 2020. Atunci, vei fi nevoită să strângi serios cureaua, pentru că oricum ai ajuns în această situaţie din cauza faptului că ai cheltuit fără limite. Stilul de viaţă luxos pe care l-ai adoptat şi la care tânjeşti în continuare va trebui să înceteze o bună perioadă de timp.

Nu îţi va fi uşor, însă va fi o lecţie importantă pe care trebuia să o primeşti într-o formă sau alta. Partea bună este că vei deveni mai ambiţioasă şi mai hotârâtă decât oricând să câştigi bani astfel încât să îţi satisfaci cea mai mare parte a dorinţelor şi nevoilor pe care le ai.

 

Horoscop 2020: Carieră

Responsabilităţile pe care le vei avea anul acesta în carieră vor fi mult mai mari decât anul anterior. Fie că ai un nou job sau activezi în cadrul aceleiaşi companii, e clar că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a menţine lucrurile sub control.

Dacă vrei să evoluezi simţitor într-un timp scurt, astrele te sfătuiesc să te reorientezi profesional, să îţi deschizi o afacere sau să faci productiv în timpul tău liber. Este foarte important să fii plătită pentru tot ceea ce faci, să îţi respecţi munca şi, nu în ultimul rând, pe tine. Eşti pro schimbare, aşa că nu ar trebui să îţi fie foarte greu.  

Horoscop 2020: Sănătate

Problemele de sănătate te vor ocoli în acest an, cel puţin cele grave. Chiar dacă uneori te vei confrunta cu mici dureri sau afecţiuni care îţi sunt deja cunoscute, acestea vor dispărea la fel de repede cum au şi apărut.

Este foarte important, totuşi, să nu îţi iroseşti energia inutil, pentru alţii sau pe activităţi neproductive. În caz contrar, te vei consuma psihic din cauza faptului că nu obţii rezultatele dorite. De asemenea, înconjoară-te de oameni care au un stil de viaţă sănătos, pentru că doar prin puterea exemplului vei reuşi să devii una de-a lor!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Natalia pe 5 Feb 2020, 18:30
    Cum pot afla ascendentul personal al zodie Balanta 03.10.1986.Va multumesc

    Cum aflu in ce ascendent sunt

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod