horoscop 2020 fecioara

Horoscop 2020. Fecioară: Relația în care ești implicată va fi pusă la grea încercare!

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Horoscop 2020: Dragoste

În prima parte a acestui an, relația în care ești implicată va fi pusă la încercare din cauza unor probleme externe. Chiar dacă apariția lor nu poate fi împiedicată, atât tu, cât și partenerul de viață sunteți responsabili pentru gestionarea lor. Nu va fi ușor, dar va fi ocazia perfectă de a vă da seama dacă sunteți sau nu făcuți unul pentru celălalt. Cel mai probabil veți trece testul. Dacă te-ai despărțit de curând de partenerul de viață, îți va fi destul de greu să te mai atașezi de altcineva prea curând. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să încerci să lași trecutul în urmă nu pentru că acest lucru te împiedică să iubești din nou, ci pentru că te face să îți pierzi încrederea în tine și te distruge psihic.

Spre final de 2020, apele se liniștesc, problemele dispar, armonia revine în cuplu și începi să te deschizi către noi experiențe amoroase. Încă nu e totul roz, dar va fi cât de curând!

Horoscop 2020: Bani

Situația financiară nu îți va crea probleme în 2020. Chiar și așa, anul acesta vei face tot posibilul să îți crești veniturile pentru a-ți putea permite un stil de viață mai bun, mai luxos. Vrei să avansezi, însă rezultatele mult dorite nu vin atât de repede și ușor precum ți-ai dori. Întâmpini dificultăți în raport cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu, fapt pentru care este recomandat să renunți la munca în echipă. Astrele te sfătuiesc să eviți negocierile și investițiile, pentru că nu stai foarte bine la capitolul comunicare și convingere.

În ultimele luni ale anului, mai exact în octombrie și noiembrie, culegi primele roade ale muncii tale, beneficiile fiind atât financiare, cât și de imagine.


Horoscop 2020: Carieră

Încă de la începutul acestui an vor apărea divergențe între tine și cei cu care lucrezi, de aceea este recomandat să muncești mai mult de una singură. Mai multe persoane în care aveai mare încredere se vor dovedi a fi pe interes, încercând să profite de tine pentru a se promova. Chiar dacă va dura mai mult până să ajungi la rezultatele dorite, măcar te vei bucura de liniște.

Țelurile tale sunt mărețe și vrei să ajungi cât mai sus pe scara ierarhică în 2020. Cu toate acestea, trebuie să te înarmezi cu răbdare, pentru că asta nu se va întâmpla de pe o zi pe alta. Toate proiectele pe care le-ai început anul trecut vor evolua încet, dar sigur. Nu îți poți permite nicio greșeală, altfel succesul tău e compromis.

Horoscop 2020: Sănătate

Sănătatea nu îți va fi amenințată în niciun fel anul acesta. Chiar dacă stai foarte bine din punct de vedere fizic, asta nu înseamnă că îți poți permite să faci excese. Menținerea unui stil de viață sănătos te va împiedica să ai probleme pe viitor, așadar nu îți risca propria bunăstare de dragul unor plăceri de moment.

Mâncarea de tip fast-food, nopțile nedormite și sedentarismul sunt doar câteva exemple de alegeri greșite. De asemenea, ferește-ți mintea de informații inutile și sufletul de tristețe. Nu capta energia negativă din jurul tău și ferește-te de dramă cât poți de mult!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod