Horoscop 2013: Cariera şi munca ta, anul acesta, în funcţie de zodie

Ţi-ai propus să faci schimbări importante în carieră în 2013? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, pentru anul viitor. Citeşte previziunile pentru zodia ta:
1 din 13

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În prima perioadă a anului 2013, sub jurisdicţia lui Jupiter bine aspectat, nativii Capricorn vor merge în direcţia succesului sau măcar a unei redresări a situaţiei moştenite din anul anterior. Va puteţi aştepta la o mulţime de satisfacţii materiale şi profesionale. Dar fereşte-te de triumfalism sau de o atitudine dispreţuitoare faţa de cei care au mai puţine merite sau mai puţin noroc decât tine. Aminteşte-ţi că orice câştigător pierde din cauza insolentei.
Un trio planetar promiţător va trezi ambiţiile profesionale, în perioadă primăverii, şi va ajuta Capricornii să facă eforturile necesare, pentru a atrage toate şansele de partea lor. Ar trebui să nu aveţi nici o dificultate în a obţine ceea ce vreţi. Pentru unii nativi, se poate produce o schimbare semnificativă, aşa că, dacă este cazul, acceptaţi-o cu încredere, va va fi favorabilă.
Abia după ce s-a trecut de jumătăţea anului 2013 se poate spune că aţi intrat o perioadă stabilă şi uşoară la munca. Pluto va continuă să va stimuleze ambiţia şi veţi putea progresă în direcţia în care va doriţi. E bine să nu uiţi să acorzi o atenţie deosebită comunicării: dialogul cu cei din jur sau cu ceilalţi angajaţi îţi va pune mulţi aşi în mânecă. O întâlnire întâmplătoare se va putea dovedi foarte utilă.
Poţi conta pe Jupiter, în ultimele luni ale anului, când îţi va lumina viaţa profesională. Aproape fiecare nativ Capricorn va dori să strălucească şi să aibă succes, mai mult că niciodată, iar inteligentă va ajuta la această. Atenţie, însă, la atmosfera generală de la locul de munca, pentru că poate fi destul de tensionată. Nativii care au oroare de confruntări ar trebui să evite certurile cu ceilalţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod