Horoscop 2012: Totul despre zodia Taur. Ce surprize au pregătit astrele?

Anul trecut, nativii din Taur au avut parte de multe schimbări şi transformări în viaţa lor, ceea ce i-a făcut să se simtă dezrădăcinaţi. Anul acesta va trebui să strângi lucruri solide în jurul tău pentru a avea sentimentul că ai un sistem de sprijin în viaţă.

Anul trecut, nativii din Taur au avut parte de multe schimbări şi transformări în viaţa lor, ceea ce i-a făcut să se simtă dezrădăcinaţi. Anul acesta va trebui să strângi lucruri solide în jurul tău pentru a avea sentimentul că ai un sistem de sprijin în viaţă.


În urma schimbărilor de anul trecut va trebui să-ţi reevaluezi planurile şi să încerci să le îndeplineşti în conformitate cu dorinţele tale, lucru ce va ocupa un loc important pe lista priorităţilor tale. Evenimentele externe vor continua în mod constant, fortându-te să rămâi tot timpul combativă. Influenţele astrale ale acestui an te vor împinge să acţionezi în mai multe domenii.

 

Vei fi nevoită să te gândeşti la mai multe lucruri în acelaşi timp şi, evident, va trebui să te concentrezi. Proiectele din acest an vor fi mult mai serioase şi pe termen lung. Mulţumeşte-ţi inima, îndeplineşte-ţi obligaţiile şi elimină lucrurile neesenţiale! Toate lucrurile bune din acest an nu ţi se vor întâmpla dintr-odată, aranjamentele de calitate au nevoie de timp.
 
 
Social
În 2012 îţi vei propune doar proiecte măreţe şi vei depune toate eforturile pentru a le îndeplini. E de aşteptat ca acest an să-ţi aducă noroc, prosperitate şi progrese semnificative în plan social. După ce ţi-ai descoperit punctele forţe, fă-ţi un plan de lucru pentru a le îmbunătăţi în cele mai bune moduri posibile.

 

Dacă îţi cauţi un nou loc de muncă, trebuie să o faci adoptând o atitudine pozitivă. Dacă eşti actor sau lucrezi în mass-media vei fi ieşi mereu în evidenţă.
Ar trebui să accepţi ofertele pe care le vei primi la sfârşitul anului, în final se vor dovedi foarte profitabile pentru tine.

Dacă eşti şomeră, vei obţine rezultate pozitive, dar dacă ai deja un loc de muncă, în lunile aprilie-mai vei avea ocazia să-ţi schimbi jobul.

 

Primul trimestru al noului an va fi, în mare parte, liniştit, pentru nativul Taur, iar din luna aprilie te poţi aştepta ca veniturile să crească semnificativ.

Cele mai mari şi importante succese le vei obţine spre sfârşitul anului. Practic, viaţa ta merge pe o pantă ascendentă; visurile şi obiectivele tale se vor îndeplini.
Menţinerea calmului şi a autocontrolului îţi va face mult bine. Fă-ţi timp să analizezi cu atenţie ceea ce a mers prost. Există posibilitatea să te întâlneşti cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de foarte multă vreme şi care să te implice în nişte cheltuieli extravagante, în urma cărora vei avea mari probleme.
 
 
Dragoste

În materie de dragoste, nativii Taur îşi vor controla foarte bine emoţiile şi vor domina situaţiile în care se vor afla. Sunt şanse să îţi găseşti următorul partener. Ia lucrurile mai încet, încă din primele luni ale lui 2012.Încearcă să creezi şi să menţii o balantă în orice faci, de aceea nu exagera prea mult cu emoţiile.

 

Nativul Taur va trece uşor peste necazurile amoroase de anul trecut, iar în 2012 va fi extrem de romantic. Pentru nativul singur, mulţumită atitudinii tale pozitive vei atrage în jurul tău oameni cumsecade şi la fel de altruişti că şi tine, iar unii dintre ei vor dori să aibă o relaţie amoroasă cu tine. Prioritatea va fi să-ţi asiguri un echilibru sentimental. îţi vei dori din răsputeri ca viaţa ta sentimentală să fie stabilă, iar acest lucru te va ajuta să fii înconjurat de oameni entuziaşti şi binevoitori, profitând din plin de toate plăcerile pe care ţi le va oferi dragostea.

 

Latura pragmatică a caracterului tău şi romantismul vor fi intr-un echilibru perfect. Fii clară în exprimarea dorinţelor tale şi vei vedea că responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat sunt uşor de îndeplinit.

Dacă ai o viaţa de cuplu, partenerul tău îţi va propune să plecaţi împreună intr-o excursie sau călătorie mult mai lungă dacât oricare alta de până acum. Este foarte important să renunţi pentru o perioadă la rutina de fiecare zi şi să profiţi de această oportunitate. Nu ar trebui să te concentrezi doar pe ceea ce-ţi doreşti tu, ci trebuie să mai acorzi atenţie şi dorinţelor persoanei iubite

Neînţelegerile şi conflictele ar trebui să fie ţinute la distanţă, dacă vrei ca relaţia să meargă bine.

O atitudine tandră şi deschisă va face din tine partenera ideală.

 

Influenţele astrale din acest an vor energiza relaţia dintre voi.Taurii vor trebui însă să treacă şi prin câteva momente de tristeţe, neînţelegeri şi alte tensiuni. Dacă apar probleme în viaţa sentimentală, atenţie la lunile de toammnă, atunci acestea vor fi serioase şi câteva dintre acestea vor fi provocate chiar de voi. Aşa că, pe tot parcursul anului 2012, nativul Taur trebuie să fie extrem de atent şi precaut în viaţa sentimentală. Legăturile sentimentale se pare că vor fi mai uşor de stabilit, pentru că vei şti cum să acţionezi în aşa fel încât să-ţi îndeplineşti dorinţele.

 

În general, din punct de vedere emoţional, anul 2012 va fi stabil pentru Taur, iar tensiunile care ţi-au provocat în urmă atât de multe necazuri se vor risipi, astfel că îţi vei recuperă echilibrul emoţional. Această atmosferă liniştită te va ajuta să-ţi revizuieşti deciziile şi să înţelegi mai bine anumite nuanţe. Eşti pregătită să faci eforturi pentru a-ţi mulţumi partenerul sau să schimbi anumite lucruri pentru ca relaţia voastră să meargă bine.Puterea de seducţie pentru a câştiga simpatie nu îţi va fi suficientă. O nevoie puternică pentru original te va împinge să acţionezi intr-o direcţie constructivă.
 
 
Cariera
Evenimentele cu care s-a încheiat anul 2011 ar putea fi o scuză perfectă pentru a căuta noi oportunităţi. Sunt, de asemenea, previziuni că ai putea să îţi refaci cariera. Foloseşte-te de o asemenea oportunitate dacă ea apare.

În activitatea profesională trebuie să înveţi rapid cum să faci faţă tuturor situaţiilor şi să te adeptezi acestora încercând să-ţi mulţumeşti superiorii. Înainte de a semna orice fel de contract, verifică toate clauzele cu mare atenţie. E de aşteptat ca în acest an să închei câteva afaceri de lungă durată.

 

Pe plan profesional, previziunile sunt excelente pentru nativul Taur.

Te aşteaptă numeroase succese. În primele trei luni ale acestui an vei obţine faimă şi profituri uriaşe, vei încheia afaceri profitabile care îţi vor oferi o sursă substanţială de câştiguri. În această perioadă vei obţine mult mai mult decât te-ai gândit. Veşti bune şi pentru cei care lucrează în industria filmului.

 

În general, acest an va fi foarte plin din punct de vedere profesional. Vei fi copleşită de eforturile pe care le vei depune, dar nu-ţi vei încetini deloc ritmul de muncă pe care îl vei păstra până în luna decembrie. Pe lângă faptul că sarcinile pe care ţi le vei asuma vor fi foarte numeroase, le vei îndeplini la cel mai înalt nivel de calitate.

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, anul acesta vei avea noroc să găseşti un loc ce ţi se va potrivi perfect. Este indicat să-ţi concentrezi căutările în domeniul vânzărilor, unde ai toate şansele să te remarci şi să-ţi construieşti o carieră. Îţi vei consuma toată energia în activităţile profesionale, dovedindu-te o persoană în care superiorii tăi pot avea încredere, iar acest lucru te va ajuta să progresezi în perioadele următoare.
 
 
Finanţe
În ciuda faptului că anul trecut nativul Taur s-a confruntat cu multe evenimente neplăcute, acum e momentul să le dai uitării şi să mergi mai departe. În 2012 este timpul să faci şi să începi proiecte pe termen lung, să dezvolţi strategii în aşa fel încât să-ţi poţi cumpăra casa la care visezi sau să-ţi măreşti patrimoniul.

 

Fii chibzuită cu banii! Trebuie să fii foarte prudentă, căci ai nevoie să iei decizii financiare care vor avea un impact pe termen lung. Ai grijă ca finanţele, învestiţiile şi economiile tale să fie, pe cât este posibil, adaptate situaţiei economice actuale. Fii foarte precaută şi asigură-te de două ori înainte să semnezi ceva.
Adoptă tehnici de management, pentru mai multe beneficii şi rezultate fructuoase, mai ales că toate învestiţiile financiare din acest an îţi vor fi favorizate.

 

Pe de altă parte, atmosfera actuală nu te va ajuta să faci economii, ci dimpotrivă. Va trebui însă să fii atentă la toate cheltuielile pe care le vei face dacă vrei să-ţi atingi obiectivele. Ca nativ Taur, va trebui să dai dovadă de moderaţie, mai ales în a două parte a lui 2012,  în aşa fel încât să nu-ţi dezechilibrezi bugetul şi să nu creezi tensiuni inutile.

În ultimele două luni ale acestui an fii foarte atentă la promisiunile pe care le vei face. Verifică de două ori clauzele unui contract înainte de a-l semna.
 
 
Sănătate

Adoptă un regim alimentar sănătos şi echilibrat, bogat în legume proaspete, fără alimente bogate în grăsimi şi mai puţin zahăr, iar asta pentru că echilibrul este cheia în acest an cei pentru nativii Taur.

De asemenea, gestionarea timpului trebuie să fie făcută intr-un mod corect, chiar ar fi bine să-ţi schiţezi un program pe care să-l urmezi cu stricteţe lună de lună. Sănătatea ta va depinde de modul în care îţi vei gestiona timpul în acest an.

 

În 2012, nativul Taur se va implica intr-o mulţime de activităţi, iar acest lucru îl va ajuta să scape de kilogramele acumulate în plus.Pe lângă numeroasele activităţi din acest an, adaugă schimbările ce vor interveni în viaţa ta, şi vei obţine un amestec care te va solicita foarte mult şi îţi va provoca stări de oboseală excesivă, în special în lunile de vară. Este important să nu-ţi consumi inutil energia dacă vrei să realizezi tot ce ţi-ai propus.

De asemenea, este esenţial să adopţi un regim alimentar mai sănătos, consumând mai puţin zahăr şi mai puţine grăsimi. Acordă prioritate legumelor ce conţin vitamin

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod