Horoscop 2012: Totul despre zodia Săgetător. Vezi ce-ţi rezervă astrele

2012 este anul schimbărilor în ceea ce priveşte cariera, educaţia, totul. Vei avea parte de succes cum nu ai mai avut până acum, doar că trebuie să ai răbdare. Săgetătorul este considerat că fiind cel mai înţelept semn din zodiac dintre toate. În 2012 an vei fi mai zgomotoasă şi mai puţin ezitantă.

Anul acesta este anul schimbărilor în ceea ce priveşte cariera, educaţia, totul. Vei avea parte de succes cum nu ai mai avut până acum, doar că trebuie să ai răbdare. Săgetătorul este considerat că fiind cel mai înţelept semn din zodiac dintre toate. În 2012 an vei fi mai zgomotoasă şi mai puţin ezitantă. 

 

Curajul Săgetătorilor îi va face mai puternici şi vor avea parte de progres, în situaţia în care au suferit anul trecut uşoare neplăceri.
Evoluţia pe care o vei cunoaşte anul acesta va fi mai puţin ezitantă. Vei câştiga mai mult, ceea ce va schimba starea care îţi dădea multe bătăi de cap anul trecut. 2012 acesta este ideal pentru schimbarea carierei, ca să treci un examen sau ca să acţionezi pe cale legală, întărind astfel o prietenie.
Potenţialul pentru creativitate poate atinge cote maxime ca succes. Dar adaugă şi multă răbdare pentru aceasta! Ideile măreţe cer timp şi convingere.
 
 
Social
Viaţa ta socială este privilegiată, este recunoaşterea pentru uşurinţa ta de a învăţa ceva! Eşti pe val în 2012, la jumătate între cele două cicluri ale lui Jupiter. Planeta aceasta vine în atingere cu zodia ta, dar nu fără să cauzeze schimbări semnificative care vor fi o bază pentru inovaţie, ceea ce va face posibil să te apropii de idealurile tale. Vei afla circumstanţele unor evenimente petrecute în trecutul îndepărtat, ceea ce îţi va provoca o oarecare melancolie. Nu lăsa acest fapt să-ţi influenţeze starea de spirit când ai de luat decizii imediate. Aceasta se va schimba complet în viitor, încât îţi va oferi cele mai bune ocazii anul acesta.

Ultimele două luni ale anului vor fi mai optimiste, astfel încât va fi suficient să nu te mai plângi atâta. Nu renunţa la atitudinea optimistă şi fericită pe care ai afişat-o anul trecut. Acest lucru îi va ajuta pe cei apropiaţi să depăşească momentele dificile.
 
 
Dragoste
Horoscopul pe anul 2012 îţi aduce veşti minunate legate de dragoste.

Dacă nu iubeşti, vei intra intr-o nouă relaţie şi aceasta va fi extrem de puternică. Previziunile arată că sunt şanse pentru începutul unei reale aventuri în iubire. Fii atentă la unii dintre prietenii tăi, pentru că pot fi motiv de îngrijorare pentru tine în anul următor.

În general, nativul Săgetător va simţi nevoia să-şi extindă şi mai mult viaţa amoroasă în 2012. Chiar dacă eşti parte dintr-un cuplu, ceea ce schimbă cumva fundamentul este comportarea alunecoasă  a partenerului tău. Evenimente dureroase vor apărea de multe ori pentru Săgetător ca o probă, dar şi ca să te apropii mai mult de aprecierea pe care ţi-o dau ceilalţi şi să te compari cu ei. Aspectele lui Pluto cu Saturn vin să sprijine urgenţa schimbărilor în ceea ce priveşte viziunea despre dragoste, ataşament, intimitate. Este nevoie de profunzime, îţi trebuie mai multă conştientizare a valorii legăturilor emoţionale şi tot ceea ce generează ele. Realismul este prezent pentru a întări farmecul tău, dar vei fi atât de aproape de partea întunecată, încât vei respira acest aer.

Dacă eşti singură, vei avea excelente facilităţi pentru noi legături, pentru noi cunoştinţe, referitoare la modul de a te comporta, în termenii afinităţilor pe care le poţi stabili. Fără să fie necesar să te comporţi selectiv, există oportunitatea să întâlneşti oameni care să-ţi fie corespondenţi.

În cuplu, vei avea o perioadă în care va trebui să renunţi la încăpăţânare şi să discuţi o anumită problemă cu partenerul tău, încercând să găsiţi împreună soluţii satisfăcătoare. Spre sfârşitul anului 2012, problemele vor dispărea complet, iar în noiembrie pasiunea va renaşte în viaţa ta sentimentală.
Ar fi bine să pleci cu partenerul tău intr-o călătorie care să consolideze şi mai mult relaţia dintre voi.
În privinţa iubirii şi a relatiiilor de cuplu, este timpul în care vei afla cine îţi este prieten şi care este iubirea ta adevărată.

Săgetătorii singuri vor utiliza această situaţie ca să-şi concentreze energia asupra ţintelor afecţiunii lor. O dorinţă puternică de a-ţi cunoaşte mai bine partenerul te va face să petreci mai mult timp cu acesta, lucru ce va reduce semnificativ diferendele dintre voi doi. Anul acesta, relaţia ta de dragoste va face un pas înainte. Dacă relaţia este de lungă durată, atunci ea se va consolida şi vei încerca să-ţi asumi noi obligaţii. Mulţumită influenţei lui Uranus, aspectul tău fizic se va modifica, dar intr-o manieră pozitivă.
Dacă eşti singură, nu vei duce lipsă de aventuri amoroase. Din punct de vedere emoţional, Săgetătorul va deveni mai matur.
 
 
Cariera
Fii pregătit[ pentru tot felul de rezultate în 2012 în ceea ce priveşte averea, dar şi pe plan financiar şi profesional. Pentru Săgetători, sunt veşti bune pentru primele şase luni, iar dacă faci profit mare în afaceri, vei primi un respect imens şi apreciere în societate.

Pentru cei care sunt şomeri, se prevede o slujbă bună. Chiar şi aşa, semnale pozitive vor fi doar în iunie, după aceea, te vei confrunta cu ceva probleme. Vor fi probabil eforturi greu de susţinut din partea ta sau alte tensiuni de acest gen în plan profesional.

Este parte din munca ta să rămâi fără energie. De fapt, nevoia de a te mişca chiar acum, anul acesta, este modul ideal de a ajunge într-o formă bună. Este prezentă o oportunitate specială pentru tine, din moment ce poate testa valoarea colaboratorilor tăi, dar impulsurile lui Marte te presează ca pe un prizonier. E adevărat, te vei mişca mai departe singură, dar dacă tipul de muncă va cere un parteneriat pentru tine, te vei confrunta cu ghinioane şi va trebui să te împaci cu ceilalţi.

Mai şi iunie te pot surprinde cu o promovare.
Cei care lucrează în domeniul calculatoarelor îşi vor îmbunătăţi limbajul şi tehnologiile. Ultimele patru luni sunt sinonime cu aprecierea eforturilor pe care le-ai depus în echipă. Va fi timpul să lansezi un proiect care are importanţă.

În 2012, în plan profesional, ai putea încerca o schimbare în carieră, pentru că vei avea succes. Fii răbdătoare, pentru că există multe ocazii în care această virtute îţi poate fi testată.
Ultimul sfert al anului va fi timpul recompenselor pentru eforturile pe care le-ai făcut în toată perioada. Este, de asemenea, timpul potrivit pentru a începe un proiect pe care ţi-l doreşti foarte mult. Dealtfel, orice proiect la care te-ai gândit poate fi lansat în anul 2012.
Drumul tău va fi plin de progrese. Situaţiile destul de dificil de rezolvat de la locul tău de muncă te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti performanţele şi să-ţi crească încrederea în puterile tale.
 
 
Finanţe
Cursul finanţelor de anul acesta este în creştere. Aceasta înseamnă, în termeni financiari, că nu se întrevede vreo pierdere, ba chiar se poate spune că 2012 va fi extrem de profitabil pentru Săgetător. Câştigul te va entuziasma atât de mult, încât îţi vei dori să te dedai la cheltuieli care nu sunt deloc importante acum. Ar fi mult mai înţelept să investeşti în proiectele în care eşti deja implicată.

Optimismul înnăscut acum este, fără îndoială, fondat, dar va implica şi costuri care nu sunt neapărat urgente. Influenţele lui Saturn, din fericire, îţi recomandă insistent să nu iei proiecte care îţi cer să cheltuieşti sume semnificative. Primele trei luni sunt ideale pentru a scăpa de datoriile vechi, plata facturilor neachitate şi tot ce ţine de trecut.
Dincolo de partea dureroasă pe care acestea ţi-o dau uneori, vei fi foarte inspirată să te pui în valoare la locul de muncă.
Aceasta îţi va oferi posibilitatea să apreciezi noile condiţii ce vor urma şi îţi vor elibera spiritul.
Reintrarea banilor este favorizată în special în luna noiembrie. Dacă ai finalizat un proiect, înseamă că trebuie să începi altul.
 
 
Sănătate:
Din punct de vedere al sănătăţii şi al energiei, vei fi intr-o condiţie bună. Totuşi, suprasolicitarea ar putea să ducă la o scădere a imunităţii. Deci ai grijă. Acţiunea lui Marte, aliată cu ceea ce Jupiter, anunţă o energie nelimitată, nu trebuie să o ratezi irosind-o fără folos. Dată fiind această energie, direcţia nu este chiar cea sigură, dar cu influenţa lui Saturn Săgetătorul va avea capacitatea fizică necesară să ducă la bun sfârşit orice. Trebuie să fii ponderată, pe de o parte, ca să nu-ţi trezeşti slăbiciunile congenitale, în timp ce poţi fi şi foarte activ.
Ai grijă la organele interne, în special cu ficatul şi cu intestinele. Mâncarea cea mai potrivită este din cereale şi legume verzi, în special în lunile de iarnă.

Vei munci din plin, fie pentru tine, fie pentru alţii, ceea ce-ţi poate aduce recunoaştere, dar şi o slăbire a tonusului muscular. Colegii vor începe să te aprecieze, după ce îşi vor da seama de potenţialul şi vigoarea ta. Bunăstarea şi stabilitatea vor domni în viaţa ta pe tot parcursul acestui an, ceea ce-ţi va asigura un confort psihic.
Nu vei avea niciun fel de problemă majoră de sănătate, dar va trebui să ai mai multă grijă de sistemul nervos şi digestiv.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rodica pe 28 Ian 2012, 19:38
    vreau sa slabesc

    am si eu un of,am 36 de ani si aproape 100kg.va rog dati-mi si mie niste sfaturi. dak cineva a facut aceasta operatie de byepass gastric as vrea sa stiu dak se poate unde se pot face aceste oper.cam cat costa si dupa cat timp te poti reface.adica dupacat timp putem merge la munk.va rooooooogg ajutati-ma k am o frica de mor

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod