Horoscop 2012: Totul despre zodia Peşti

În general, anul 2012 îi va aduce linişte nativului Peşti. Acest fapt te va ajuta să-ţi continui proiectele începute. De asemenea, acest an îţi pune mai puţine obstacole în cale. Timpul este de partea nativului Peşti. Tempo-ul planetar îţi permite să te îngropi în proiecte şi să le duci mai departe

În general, anul 2012 îi va aduce linişte nativului Peşti. Acest fapt te va ajuta să-ţi continui proiectele începute. De asemenea, acest an îţi pune mai puţine obstacole în cale. Timpul este de partea nativului Peşti, aşa că nu te gândi de două ori atunci când poţi să câştigi din acest fapt. Tempo-ul planetar îţi permite să te îngropi în proiecte şi să le duci mai departe, fără să fii supus unor cerinţe de ordinul întâi.

 

Saturn, Soarele şi Jupiter te lasă să acţionezi liber în direcţia aprofundării idealurilor tale. Vei face instinctiv cele mai importante consideraţii, vei vedea treptat existenţa sub un unghi nou, mult mai complet şi exact.
Forţează-ţi limitele şi îndeplineşte-ţi visurile! Nu te lăsa stânjenit de provocările cu care te vei confrunta, aşa cum un diamant este şlefuit de mai multe ori înainte de a se transforma dintr-o simplă piatră în ceea ce este el cu adevărat.
 
 
Social
E posibil să simţi un sentiment de melancolie, un sentiment difuz de nostalgie. Vei pune la îndoială posibilitatea de extindere şi dezvoltare puternică în viitor, fapt cauzat de tranzitul lui Pluto, care aduce o tendinţă de introversie, aflată exact la polul opus intereselor tale de astăzi. Va trebui să găseşti soluţii de a-ţi exprima mai mult idealurile.

 

În relaţie te vei simţi liber, iar aceste lucruri îţi sunt benefice. Aşa te vei face mai bine înţeles. Fii cinstit, dar politicos în orice privinţă sau problemă.

Dacă nu eşti înţeles, nu te deprima, ci încearcă din nou.
 
 
Dragoste
Romantismul este un teren de vis pentru Peşti. Sunt tot timpul cu capul în nori şi îşi doresc ca totul să fie perfect. Ceea ce trebuie să faci în acest an este să-ţi îndeplineşti visurile. Acest lucru nu numai că te va apropia de partenerul tău, dar, de asemenea, vei descoperi cât de mult îl iubeşti. Dacă vei petrece un timp mai îndelungat alături de jumătatea ta, asta poate aduce stabilitate în relaţia voastră.


Anul 2012 este pentru nativul Peşti o perioadă foarte fericită în toate problemele legate de amor. Căutarea persoanei ideale ar putea lua sfârşit. Există şanse să-ţi găseşti partenerul în curând. Vor exista ieşiri cu prietenii, picnicuri şi planuri pentru o mare petrecere. Cu toate acestea, trebuie să fii atent în timp ce-ţi faci atât prieteni, cât şi duşmani, pentru că nu ştii care dintre ei vor reprezenta o problemă pentru tine în acest an.

Căsătoria este, de asemenea, foarte probabilă. Şi asta pentru că pe cerul tău sentimental se va întoarce stabilitatea. Oriunde vei fi, spontaneitatea îţi va îndulci modul de a fi şi vei acţiona constant în aceeaşi direcţie. Vei avea unele aventuri, iar dacă te afli deja intr-un cuplu, vor exista unele discuţii care se vor limita la ceva superficial.


În primele trei luni ale anului 2012, dorinţa de a fi în mijlocul circumstanţelor externe se va adânci. Harta inimii va deveni, în general, mai intensă.

Cei care sunt singuri au tendinţa de a idealiza dragostea şi conceptul de partener. Este foarte probabil să apară momente de tristeţe, dar va fi necesar să faci tot ce-ţi stă în putinţă ca nu cumva să faci greşeala de a crede că cineva nu este de nasul tău! Sunt persoane care te pot pune în relaţie cu cineva care să corespundă idealurilor tale, aşa că nu dispera ! Relaţiile de cuplu stau sub semnul unei pasiuni intense.
 
 
Carieră

Pentru cea mai mare perioadă a anului 2012 vei sta excelent la nivel profesional. Horoscopul 2012 aduce veşti foarte bune pentru Peştii care au propria afacere, dar nu numai. Cei care sunt şomeri îşi vor găsi, probabil, ceva de lucru care să li se potrivească.

Pe plan financiar şi al carierei, 2012 aduce succese şi profituri semnificative. Vei fi intr-o poziţie foarte bună şi îţi vei achita toate datoriile vechi. Succesul ar putea fi reprezentat, de asemenea, de un prieten drag sau de cineva aproape de tine. 2012 îi va aduce nativului Pesti şi un imens respect din partea societăţii.


Afacerile pot prospera şi îţi pot putea aduce venituri mai mari decât înainte şi datorită faptului că nu te vei teme de eforturi în acest an. Vei fi pus în situaţia de a acţiona de urgenţă, în timp ce ai nevoie de linişte şi de relaxare. Vei avea puţin timp liber, aşa că nu uita nici de aceste aspect, mai ales dacă nu îţi iei nici concediu!

Superiorii aşteaptă multe de la tine şi îţi vor cere mai multe ca anul trecut. Vei lua aceste cereri ca pe nişte provocări.

În mod pozitiv, acestea te împing să te autodepăşeşti. Îţi poţi gestiona singur timpul. Nu te îndoi de asta.

Timpul va fi cheia succesului tău. Vei tinde către excelentă şi vei fi apreciat şi lăudat pentru acest lucru de toate persoanele, fără excepţie, de la locul tău de muncă. Ar trebui să te ocupi de orice afacere neterminată, pentru că este momentul potrivit pentru asemenea activităţi.
 
 
Finanţe
În privinţa finanţelor, nativul Peşti trebuie, totuşi, să fie precaut.

Nu te lăsa acaparat de lăcomia de a aduna avere. Fiecare pas trebuie făcut cu atenţie, aşa cum trebuie să faci şi tu în 2012, pentru a te putea baza pe sprijinul astrelor. Nu lăsa trecutul să îţi afecteze în vreun fel modul de gândire legat de finanţe. Pune atâtea întrebări câte ai nevoie şi lămureşte orice aspect înainte de a te angaja în vreo înţelegere financiară. Deşi nu vei avea pierderi importante, profitul va fi scăzut. Totuşi, sunt şi veşti bune, anul acesta vei face economii importante, un pas important pentru a-ţi asigura viitorul. Poţi primi o moştenire de la cineva din familie.


Situaţia financiară promite a fi stabilă şi poţi obţine o promovare sau un bonus la locul de muncă, mai ales că vei fi capabil să munceşti mai mult şi cu mai multă seriozitate. Eşti bun la îndeplinirea sarcinilor multiple, aşa că asigură-te că nu laşi la o parte nici un proiect sau sarcină. Încearcă să le echilibrezi şi lucrurile vor funcţiona de minune.

Sunt şanse ca acest fapt să te facă să ajungi la un nivel de excelenţă de care nu erai conştient până acum. Rutina de fiecare zi se va risipi în momentul în care eforturile tale vor fi răsplătite în 2012.

În lunile martie şi mai vei fi extrem de activ în domeniul profesional. Câştigurile tale vor creşte puţin, dar nu vei duce lipsă de bani în acest an.
 
 
Sănătate
Cât priveşte sanătatea, situaţia va fi extrem de onorabilă în prima jumătate a anului. Lăcomia îţi va produce unele probleme şi vei renunţa la unele hobby-uri. Încearcă să-ţi dai seama care sunt adevăratele nevoi ale organismului tău şi fă diferenţa între ce îţi trebuie cu adevărat şi ce nu. Trebuie să-ţi controlezi tendinţele. Vei cam neglija să-ţi îngrijeşti pielea, care şi aşa a avut de suferit în ultima perioadă.


În prima jumătate a anului vei rămâne în formă. Plin de energie şi fericit, nativul Peşti va fi o persoană sănătoasă din toate punctele de vedere.

Impulsurile planetei Marte îţi vor creşte şi mai mult vitalitatea pentru ultimele şase luni din 2012.

 

Anul acesta va trebui să fii precaut şi conştient de regimul tău alimentar.

Evită convorbirile lungi la telefon pentru că îţi pot provoca unele probleme, chiar dacă eşti unul dintre semnele zodiacale cele mai puternice ale acestui an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod