Horoscop 17 mai: Zi norocoasă pentru Scorpion. Vărsătorul poate întâlni pe cineva care îi va tăia respirația

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua de astăzi ar putea fi provocatoare pentru tine. Cu toate acestea, încearcă să depășești denivelările de pe drum. Ai răbdare cu tine și acceptă-ți toate sentimentele și trăirile, fie ele bune sau rele.

Taur


Dacă ești într-o relație, vei simți astăzi cum dragostea înflorește. Dacă ești singur/ă, vei flirta cu o mulțime de oameni, însă nimeni potrivit pentru o relație de lungă durată. Trebuie să mai aștepți puțin.

Gemeni


Călătoriile sunt întotdeauna mai distractive atunci când nu ești singur/ă. Roagă un prieten apropiat să te însoțească acolo unde trebuie să ajungi astăzi.
De asemenea, fă tot posibilul să nu pierzi bani, deoarece astăzi nu vei avea prea mult noroc.


Rac


Astăzi va fi o zi plictisitoare la serviciu. Nu stai rău cu banii, dar mereu ai tendința de a cheltui doar pentru a te simți mai bine. Nu cheltui o grămadă de bani pe lucruri de care chiar nu ai nevoie.

Leu


Nu bea multă cafea sau alcool astăzi, pentru că stomacul este punctul tău slab. Mănâncă alimente care conțin mult fier și proteine, pentru o sănătate mai bună. Schimbă-ți rutina și fă tot posibilul să te apuci de puțin sport.

Fecioară


Nu te simți la fel de optimist/ă și fericit/ă ca de obicei, însă ziua nu este atât de rea precum pare.
Încearcă să te bucuri de lucrurile mici și, astfel, vei vedea că Universul te-a binecuvântat.


Balanță


Această zi s-ar putea dovedi a fi o zi favorabilă pentru tine. Viața ta amoroasă pare să fie pe o traiectorie ascendentă și acest lucru ar trebui să se reflecte asupra vieții tale personale. Încearcă să profiți mai mult de fiecare clipă alături de persoana iubită.

Scorpion


Călătoriile de afaceri vor fi fructuoase astăzi. Norocul îți zâmbește și îți împlinește toate dorințele. Recompensa ar trebui să fie cuvântul zilei, deși săpătămâna trecută nu era niciun semn că lucrurile vor fi în favoarea ta prea curând.

Săgetător


Ai încredere în abilitățile tale și continuă să muncești ca și până acum.
Indiferent ce ar zice ceilalți, banii sunt un element foarte important pentru tine, cel puțin în acest moment al vieții tale, și trebuie să lupți să-i câștigi.


Capricorn


Este timpul să reflectezi asupra deciziilor pe care le-ai luat în trecut în ceea ce privește sănătatea ta și perspectivele pe care le ai pentru viitor. Corpul tău este templul tău, încearcă să fii mai prudent/ă atunci când vine vorba de tentații și vicii.

Vărsător


Ai tendința de a trece super rapid de la o extremă la alta. Poate că să-ți tatuezi numele persoanei iubite nu este cea mai bună idee.
Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva care îți taie respirația astăzi.


Pești


Pentru tine, să te trezești dimineața nu este cel mai ușor lucru. Dacă ești o persoană care întârzie mereu la serviciu, atunci astăzi ar putea fi ziua în care ești tras/ă la răspundere de șefii tăi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod