Horoscop 16 martie: Zi plină de conflicte și furie pentru Raci

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei fi foarte ușor de iritat astăzi și oricine îți va pune piedici se va confrunta cu furia ta. Astrele te sfătuiesc să fii mai grijuliu/ie și mai atent/ă la nevoile celor dragi, se poate să-i cam fi ignorat în ultima vreme.

Taur


Vei fi mai cald/ă și mai drăgăstos/oasă cu prietenii și membrii familiei tale astăzi. Nu vei pierde nicio ocazie să le arăți cât de mult înseamnă pentru tine. În ceea ce privește munca, cineva străin îți va da bătăi de cap.

Gemeni


E posibil ca natura ta sensibilă să fie cauza multor probleme care te afectează în prezent. Prin urmare, trebuie să-ți controlezi emoțiile atunci când reacționezi, indiferent de situație.
Astăzi te vei concentra asupra problemelor de familie.


Rac


Astăzi, există o posibilitate certă de conflicte și o explozie de furie la locul de muncă. Încearcă să eviți certurile și situațiile dificile pe cât posibil. De asemenea, poate fi necesar să îți verifici tensiunea arterială, deoarece te vei simți prea agitat/ă.

Leu


Ziua ar putea fi deosebit de bună dacă faci abstracție de oamenii invidioși din jurul tău. Aceștia ar trebui doar să te facă să te simți mândru/ă, nicidecum în pericol. În ceea ce privește dragostea, poți întâlni sau reîntâlni pe cineva interesant.

Fecioară


Iubești planurile, așa că astăzi este ocazia perfectă pentru a-ți face unul cu scopul de a-ți crește productivitatea la locul de muncă sau la școală.
Privește imaginea de ansamblu, care nu ar trebui să fie un lucru atât de dificil pentru tine.


Balanță


Astăzi, trebuie să te gândești bine înainte de a-ți cheltui banii, deoarece știi și înțelegi importanța banilor. Nu vei arunca cu ei în stânga și în dreapta doar pentru că alții îți solicită acest lucru.

Scorpion


Ziua de astăzi va fi una pierdută, deoarece planurile pe care ți le-ai făcut nu vor ajunge să fie îndeplinite. Încearcă să nu te deprimi din cauza micilor dezamăgiri ale vieții, ci să te obișnuiești cu ideea că totul se poate schimba brusc și pe neașteptate.

Săgetător


Încearcă, pe cât posibil, să nu te contrazici cu partenerul/a de viață astăzi, deoarece acesta/aceasta ar putea să aibă o reacție total deplasată.
Nu îl/o provoca, deoarece vei fi dezamăgit/ă de ceea ce vei descoperi!


Capricorn


Dacă ești singur/ă, astăzi ai toate șansele să întâlnești o persoană interesantă, mai în vârstă și mai influentă decât tine. Poate fi un pion important atât în ceea ce privește viața ta personală, cât și profesională.

Vărsător


Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi iubit, așa că dăruiește și tu iubire măcar în măsura în care primești. Viața ta sentimentală se află în cea mai bună etapă a ei, cu mari șanse de a-ți mări familia sau de a te căsători, după caz.

Pești


Ziua de astăzi nu va fi una prea reușită, însă vei scoate tot ce e mai bun din ea.

Se pare că planurile tale vor fi date peste cap, însă vei profita de orice ocazie pentru a învăța lucruri noi de la oamenii cu care intri în contact sau din situațiile în care ești pus/ă.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod