Horoscop 15 decembrie: O zi ciudată pentru aproape toate zodiile. Gemenii vor fi protejații astrelor

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


În ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni, o să primești multe sarcini de rezolvat, și asta chiar aproape de final. Nu te întrista din acest motiv, cu siguranță săptămâna viitoare o să reușești să le rezolvi pe toate!

Taur


Trebuie să fii mai atent/ă la problemele cu care se confruntă persoanele din jurul tău, iar atunci când poți, să acorzi o mână de ajutor. Dacă îți propui să faci bine (de exemplu, să donezi sânge), nimeni și nimic nu te poate opri!

Gemeni


Pe plan sentimental, ziua aceasta va fi excelentă pentru tine. Dacă nu ai trecut încă la următorul nivel al relației tale de iubire, acum e momentul pentru acest pas! Poate fi vorba de logodnă ori chiar de căsătorie.

Rac


Nu te grăbi să tragi concluzii atunci când nu deții toate informațiile! E necesar să fii puțin mai precaut/ă și, uneori, să aștepți trecerea timpului pentru că te avantajează! Pe seară, un prieten apropiat îți va oferi o informație sensibilă care îți va aduce un avantaj într-un anumit domeniu.

Leu


Astăzi o să primești un răspuns pe care îl așteptai de mult timp.
Dacă e vorba de o sentință, ori de un înscris similar, trebuie să apelezi la serviciile unui specialist ca să îi înțelegi toate sensurile!


Fecioară


Începi să îți revii încet-încet după o perioadă mai grea, dar asta nu înseamnă că poți să îți reiei toate atribuțiile! Din contra, încă ai nevoie de sprijin și, din fericire, sunt mulți cei care doresc să ți-l acorde!

Balanță


Dacă te chinui cu banii de la lună la lună, înseamnă ori că nu te gospodărești cum trebuie, ori că ai un salariu prea mic. Indiferent care e cauza, trebuie să faci ceva în această privință, mai ales că sunt câteva persoane care sunt total dependente de veniturile pe care le obții!

Scorpion


Dacă un coleg ori un prieten îți va cere ajutorul astăzi, fă tot ce poți ca să i-l acorzi! Poate fi vorba de acordarea unui împrumut sau de oferirea unei consultanțe.
Atât timp cât îți este la îndemână să ajuți, trebuie să o faci fără să stai pe gânduri!


Săgetător


Sunt mari șanse ca un conflict mocnit de la locul de muncă să se transforme într-o ceartă în adevăratul sens al cuvântului. Dacă ești convins/ă că dreptatea este de partea ta, nu trebuie să cedezi! Altfel, respectiva persoană va înțelege că a avut dreptate și va continuă pe același drum greșit!

Capricorn


Starea ta financiară este echilibrată și asta se datorează exclusiv modului în care îți distribui resursele financiare. Rămâi la fel de chibzuit/ă și cu siguranță că și persoanele din jurul tău îți vor urma exemplul!

Vărsător


Dacă te confrunți cu dureri de cap tot mai dese, trebuie să acționezi și să nu mai amâni momentul vizitei la medic! Dacă nu e vorba de nimic grav, vei fi mulțumit/ă că ți-a trecut glonțul pe lângă ureche, iar medicii te vor felicita pentru că ești precaut/ă!

Pești


Dacă ai un animal de companie, sunt mari șanse ca ziua aceasta să faci multe deplasări în interesul acestuia.
Poate fi vorba de achiziționarea unor accesorii sau chiar de o vizită la medicul veterinar. În tot cazul, la finalul zilei vei avea un buget mai subțire și un animăluț mai fericit!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod