Horoscop 13 mai: Săgetătorul ar trebui să-și stăpânească pornirile


Fecioară

Ziua va începe mai greu pentru tine dar cu toate acestea, nu vei avea mari neplăceri. Încearcă să te axezi pe ce e mai important de rezolvat și să nu te implici în chestiuni care nu te privesc în mod direct. Altfel, riști să te pierzi din nou în detalii!

Balanță


Acum că a sosit și sezonul cald, nu uita să te hidratezi corespunzător! Consumă cât mai multă apă și lasă deoparte sucurile ori băuturile alcoolice! Acestea nu fac decât să te îngrașe și să îți păcălească organismul! Din punct de vedere al beneficiilor, nu există lichid mai bun decât apa!

Scorpion


O întâlnire cu o rudă mai îndepărtată te va ține ocupat/ă, mai ales în prima parte a zilei.
Din fericire, știi cum să te comporți și atunci când discuțiile se îndreaptă spre subiecte mai dificile. Spre seară, prietenii te vor vizita iar lucrul acesta îți va aduce zâmbetul pe buze!

Săgetător


Ar trebui să îi asculți pe cei din jurul tău și să nu mai fii atât de încăpățânat/ă, mai ales atunci când e vorba de aspecte financiare! Situația ta materială se datorează în principal altora, și de aceea, ar trebui să fii puțin mai rezervat/ă. Stăpânește-ți pornirile!

Capricorn


O să faci multe deplasări astăzi în interes profesional.
Din fericire, ai alături o persoană extrem de amuzantă și datorită acestui lucru, timpul va trece mult mai rapid și nu te vei plictisi. Cine știe, poate că la finalul zilei te vei alege cu un prieten nou!

Vărsător


Fii mai atent/ă la limbaj, mai ales dacă în jurul tău sunt și copii! Sigur nu vrei să devii un exemplu negativ pentru aceștia! Indiferent dacă recunoști sau nu, adevărul e că aceștia absorb absolut totul din jurul lor, exact ca un burete, așa că e foarte important să fii puțin mai selectiv/ă!

Pești


Dacă timpul îți va permite, ar trebui să profiți și să ieși cu familia într-o expediție montană! Mișcarea și aerul proaspăt îți vor face extrem de bine și în plus, o să sudezi și mai mult relațiile cu rudele tale!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod