Horoscop 12 ianuarie: Zi cu tensiuni pentru Capricorn. Scorpionul o va da de gard

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Fii foarte atent/ă la remarcile pe care le faci la locul de muncă! Deși tu le consideri amuzante și nevinovate, s-ar putea ca anumiți colegi să se simtă lezați! E mai bine să fii precaut/ă!

Taur


Învață să te protejezi atât pe tine, cât și pe cei dragi ție! Nu te gândi doar la protecție fizică efectivă, termenul este mai larg și poate cuprinde de exemplu și o stabilitate financiară sau un echilibru mental. Aceste aspecte nu trebuie să fie doar concepte, ci să își găsească o materializare!

Gemeni


Dacă încă ești în așteptarea unei sentințe din partea unei instanțe de judecată, trebuie să știi că procesul este departe de a fi încheiat.
Se pare că vor fi cerute expertize și audieri suplimentare. Totuși, e mai bine așa decât să primești rapid o decizie potrivnică!


Rac


Fă acele activități care te relaxează cu adevărat! Citește, plimbă-te în natură, ieși la alergat etc.! Fiecare dintre noi este dator să își facă viața mai frumoasă și pare că în sfârșit ai înțeles și tu acest aspect!

Leu


O să fii extrem de încântat/ă să te revezi astăzi cu un prieten mai vechi! Poate fi vorba de un fost coleg de liceu ori de facultate. În tot cazul, o să constați că acesta nu s-a schimbat prea mult și că aveți aceleași pasiuni!

Fecioară


Evită să faci cheltuieli impulsive astăzi! Chiar dacă peste tot sunt semnalizate reduceri, tu trebuie să îți achiziționezi doar strictul necesar!

Balanță


Nu ai deloc grijă de propria persoană, iar neglijența aceasta se reflectă și în modul în care te afișezi în public.
Trebuie să faci o schimbare din acest punct de vedere, mai ales dacă te vei întâlni cu persoane foarte influente! Sigur, poți să găsești diverse pretexte și argumente în sprijinul tău, dar în fond știi și tu care este adevărul!


Scorpion


Învață să fii mai bine organizat/ă! Atunci când promiți că vei ajunge la o întâlnire, trebuie să iei în calcul și aglomerația din trafic și să îți iei o marjă de eroare! Altfel, lumea te va considera extrem de neserios/neserioasă!

Săgetător


Colegii îți vor spune astăzi câteva secrete despre superiorul tău iar acest lucru te va pune în față unei dileme: să îi pârăști ori să îți bârfești șeful? Acționează în funcție de principiile tale, dar în niciun caz nu juca la două capete!

Capricorn


O remarcă nepotrivită a unui necunoscut te va scoate complet din sărite.
Practic, vei uita complet de rațiune și vei dori să îl pocnești pe individ. Din fericire, persoana alături de care ești te cunoaște foarte bine și reușește să te calmeze la timp!


Vărsător


Încearcă să acorzi o mai mare atenție rudelor tale! În ultima perioadă ai rămas tot mai des peste program și pare că le-ai pus pe planul secund. Din fericire, respectivele persoane nu sunt foarte supărate și nu îți poartă ranchiună!

Pești


Trebuie să înveți să împărți mai mult! Sigur, așa ai fost tu obișnuit/ă să acționezi pe cont propriu, dar uneori acest lucru ajută la întărirea relațiilor colegiale, de exemplu! Nu e niciodată prea târziu ca să te schimbi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod