Horoscopul de weekend: Zile complicate pentru Capricorni, Vărsători și Pești

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Acest weekend va fi plin de emoții pentru tine, mai ales dacă ai de rezolvat o sarcină importantă. Concentrează-te la maximum, rudele tale au așteptări mari de la tine! Ca să îți fie mai ușor în momentele de cumpănă, nu uita să respiri cât mai calm și să te liniștești numărând până la zece!

Taur


Sâmbătă o să fii extrem de ocupat/ă și de-abia dacă vei răspunde la telefon. Din fericire, nu vei primi niciun apel important așa că te poți concentra exclusiv pe ceea ce ai de făcut! În schimb, duminică vei avea mai multă liniște și o să îți încarci bateriile pentru săptămâna care urmează!

Gemeni


Încearcă să acorzi o mai mare atenție partenerului de viață, mai ales dacă între voi au început să apară disensiuni! E cazul să îți reafirmi iubirea și de ce nu, să oferi un cadou fără vreun motiv anume! Sigur va fi încântat/ă!

Rac


Primești tot mai multe sfaturi de la persoane care nu își cunosc atribuțiile ori sarcinile de serviciu.
Deși ești tentat/ă să le răspunzi tăios, e mai bine să te abții! Ascultă-le fără să le pui în aplicare, în felul acesta vei continua să dai dovadă de modestie!


Leu


Nu exagera cu cheltuielile în aceste zile! Chiar dacă o duci puțin mai bine, nu trebuie să arăți tuturor acest lucru, ci - din contra - ai putea să pui câțiva bănuți deoparte pentru zile negre!

Fecioară


În acest sfârșit de săptămână o să fii mai abătut/ă decât de obicei, pentru că vei afla un lucru trist despre cineva drag. Deși ai trăit tot timpul cu impresia că respectiva persoană este bine, în realitate se chinuia în tăcere. Pe viitor, ieși din pasivitate și fii mai implicat/ă!

Balanță


Nimic nu îți va convine în acest weekend! Ba notă de plata de la magazin e prea mare, ba e prea aglomerat, ba vremea e schimbătoare...
Nu crezi că trebuie să fii mai flexibil/ă puțin?


Scorpion


Sâmbătă nu o să faci mare lucru, cel mai probabil doar curățenie prin locuință. În schimb, duminică va fi extrem de agitată pentru tine și o să faci numeroase deplasări prin oraș. Dacă nu conduci, roagă pe cineva să te însoțească! Nu îți permiți să pierzi clipe prețioase pe traseu!

Săgetător


Privește cu încredere spre viitor și continuă să crezi în forțele tale! Datorită implicării, lucrurile merg acum mai ușor la locul de muncă, iar familia se simte împlinită. Dacă la un moment dat te vei simți obosit/ă, ia o pauză și relaxează-te făcând ceea ce îți place cel mai mult!

Capricorn


Astăzi te vei certa fără un motiv serios cu un vecin ori cu un trecător necunoscut.
Frustrările pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului încep să își spună cuvântul. O idee excelentă ar fi să ieși din rutină făcând ceva palpitant!


Vărsător


Nu crezi că ți-ai schimbat atitudinea în ultimul timp? Sigur, tu s-ar putea să nu vezi asta dar dacă tot mai mulți oameni îți transmit același lucru, e clar că a avut loc o modificare de comportament! Analizează-ți gesturile cât mai obiectiv posibil și s-ar putea să constați singur/ă același lucru!

Pești


În aceste două zile o să refuzi multe invitații de petrecere a timpului liber. Nu e vorba de o problemă financiară, ci mai degrabă de una de sănătate! Acordă-ți pauză de care ai nevoie ca să îți încarci bateriile!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod