Horoscop 12 decembrie: Zi grea pentru Berbeci, Lei si Balanțe. Norocul îi va surâde Săgetătorului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va fi destul de dificilă pentru tine, mai ales dacă nu ți-ai făcut un plan pe care să îl respecți. Chiar nu e momentul să te bazezi pe intuiție ori pe noroc! Trebuie să fii mai responsabil/ă decât ai fost până acum!

Taur


După o convalescență îndelungată, începi să îți revii încet-încet. Din fericire, colegii și rudele tale sunt cu adevărat un sprijin și te ajută să te reintegrezi. Totuși, ține și de tine să nu te implici direct în probleme dificile și să nu îți forțezi organismul!

Gemeni


Ai suficient timp liber, dar și bani pentru a-ți face un concediu reușit. Dacă ai o familie numeroasă, trebuie să ții cont de toate rudele tale și de preferințele lor pentru că, altfel, va ieși un mare fiasco.

Rac


Învață să fii mai organizat/ă la locul de muncă, dar și acasă! Nu crezi că pierzi mult timp degeaba? Nu trebuie să participi la toate bârfele din colectiv, ci doar să te concentrezi pe sarcinile pe care trebuie să le rezolvi!

Leu


Relația ta de iubire s-a deteriorat foarte mult și în ultimul timp, ai pierdut complet legătura cu partenerul tău.
Sigur, acesta îți va spune că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic dar tu știi prea bine care e adevărul. Cel mai probabil va urma o despărțire.


Fecioară


Banii sunt din ce în ce mai puțini și dacă nu faci o schimbare majoră, în curând vei rămâne și fără economii! Începe prin a-ți reduce cheltuielile și abia apoi (dacă nu ajungi la rezultatele dorite), poți să cauți un venit suplimentar!

Balanță


Dacă ești părinte, astăzi o să alergi mult pentru micuțul/micuța ta. Poate fi vorba de o problemă de sănătate ori de o chestiune legată de educație. În tot cazul, nu vei reuși să rezolvi ce ți-ai propus în timpul programului de lucru, așa că trebuie să ceri o învoire de la șef!

Scorpion


Trebuie să fii mai atent/ă la alimentație și să nu exagerezi cu dulciurile ori grăsimile! Chiar dacă până acum nu ai avut probleme din acest punct de vedere, lucrurile se pot schimba foarte rapid și, dacă nu iei atitudine, riști să ajungi o persoană supraponderală!

Săgetător


Norocul îți va surâde astăzi și, fără să îți propui acest lucru, o să primești câștiguri substanțiale.
De asemenea, poate fi vorba și de o avansare la locul de muncă ori de recunoașterea publică de către superiori a meritelor tale.


Capricorn


Trebuie să te protejezi mai bine (mai ales din punct de vedere vestimentar) pentru că altfel, vei răci cu siguranță! Pe seară, un gest neașteptat al unei rude te va lăsa cu gura căscată și vei fi nevoit/ă să acționezi rapid și foarte ferm. Bazează-te pe instinct!

Vărsător


Această perioadă a anului este destul de dificilă pentru tine, mai ales dacă obișnuiești să oferi cadouri colegilor și tuturor rudelor, chiar și celor mai îndepărtate. Că să nu fii copleșit/ă în zilele premergătoare Crăciunului, e bine să cumperi câte ceva de fiecare dată când ajungi în mall sau hypermarket!

Pești


De dimineață, o să te trezești plin/ă de energie și vei simți că ești capabil/ă  să demarezi proiecte noi și dificile, de care altă dată te temeai.
Continuă în aceeași direcție și vei avea doar de câștigat!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod