Horoscop 1 ianuarie 2024: Sfârșit de an în forță pentru unele zodii

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei începe în forță acest an! Practic, simți că poți să depășești orice obstacol (oricât de mare ar fi), atunci când îi ai alături pe cei dragi! Dacă cineva îți va face o ofertă ce pare incredibil de avantajoasă, nu trebuie să te grăbești să o accepți!

Taur


Jumătatea ta are de susținut un interviu sau o evaluare importantă în perioada următoare. De aceea, astăzi și mâine va fi mai mult absentă și extrem de încordată. Încearcă să îi fii alături și să nu o încarci suplimentar cu problemele tale!

Gemeni


Chiar dacă nu îți cere în mod direct acest lucru, ești convins/ă că o anumită persoană are nevoie de ajutorul tău.
Acordă-i-l necondiționat și o să constați că făcând asta, vă apropiați cu adevărat!


Rac


În sfârșit ai mai mult timp liber și poți să te relaxezi cu adevărat, cel puțin pentru o zi. O idee ar fi să mergi la spa/salon (dar e puțin probabil să găsești ceva deschis astăzi) așa că de ce nu te îndrepți către patinoar, cinema sau sesiuni intense de shopping?

Leu


Situația ta financiară nu este tocmai roz și dacă nu vei face ceva în această privința, o să ajungi destul de rău. Chiar nu trebuie să pari alt gen de persoană decât ești în realitate! Învață din experiențele trecute și adaptează-ți comportamentul!

Fecioară


Ai așteptări prea mari de la anul 2024! Mai bine ești exigent/ă cu propria persoană și te preocupi să îți respecți întotdeauna cuvântul dat! Atunci când lumea nu își mai onorează promisiunile, se descalifică singuri!

Balanță


Dacă te simți creativ/ă și plină de inspirație, ai putea să îți îndrepți atenția către poezie ori muzică! Chiar nu e momentul acum să gătești, toată lumea are mâncare și e sătulă până peste cap!

Scorpion


Dacă ai anumite înclinații spre un domeniu mai puțin cunoscut, ar trebui să ți le dezvolți la capacitate maximă! O pasiune aprofundată te va scoate mai târziu dintr-un impas financiar, pentru că sunt puțini cei care se pricep la respectivele lucruri!

Săgetător


Trăiești o frumoasă poveste de dragoste și din acest punct de vedere, poți spune că ești chiar fericit/ă.
Ține doar de tine să ignori aspectele mai puțin plăcute din viață și să îți creezi un ambient plăcut în care să trăiești și să lucrezi!


Capricorn


O răceală mai serioasă te va ține departe de prieteni și rude astăzi! Chiar dacă la început vei fi mâhnit/ă din această cauză, vei realiza că e mai bine să stai în liniște și să meditezi asupra evenimentelor recente din viața ta!

Vărsător


Un coleg pus pe soții vrea cu tot dinadinsul să vă întâlniți astăzi. Chiar dacă la început erai reticent/ă din acest punct de vedere, o să realizezi ca prezența să este mai mult decât agreabilă, mai ales în afara cadrului formal de la serviciu.
Cine știe, poate te vei alege cu un prieten nou!


Pești


Încearcă să oferi mai mult decât primești! Același lucru este valabil și în relația de iubire! Dacă îți vei asalta partenerul cu pretenții interminabile, cu siguranță că lucrurile nu vor merge în direcția bună!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod