Horoscopul de weekend: Sfârșitul de an vine cu probleme pentru câteva zodii. Mare atenție!

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă sfârșitul acestui an te va găsi fără partener iar tu ești mâhnit/ă din cauza acestui aspect, trebuie să faci anumite schimbări în comportamentul tău! N-ar strica să fii mai flexibil/ă și, pe cât posibil, mai altruist/ă și mai receptiv/ă la problemele celorlalți!

Taur


Dacă te-ai săturat de curățenie permanentă, măcar acum poți să stai degeaba și să te bucuri de ultimele zile ale acestui an! Nu uita, dormi atât de bine pe cât îți așterni așa că dacă vrei să îți usurezi cumva situația, trebuie să te implici mai mult!

Gemeni


Nu o duci prea bine cu banii și din acest punct de vedere, lucrurile se pot complica destul de mult pentru tine. Nu te grăbi să faci anumite investiții pentru că piața nu este stabilă și poți pierde foarte mult! În schimb, ai putea să te bucuri de această periodă mai relaxată!

Rac


O revedere cu un prieten mai vechi te va scoate din zona de confort și te va forța să îți reprogramezi întâlnirile pentru această zi.
Din fericire, te descurci foarte bine în situații noi și datorită felului tău de a fi ești tot mai popular/ă!


Leu


Evită excesele de orice fel și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante! Sigur, asta nu înseamnă să privești într-o singură direcție dar în anumite situații, e necesar să faci unele compromisuri! Seara de duminică va fi extrem de agitată și tu trebuie să ai mare grijă la consumul de alcool!

Fecioară


Din punct de vedere sentimental, lucrurile stau destul de bine pentru voi. Cu toate acestea, dacă vreți să treceți la următorul nivel, acum e momentul ideal pentru noi jurăminte și planuri majore de cuplu!

Balanță


Ultimele zile ale acestui an te vor găsi tot pe drum, în căutarea unui loc mai bun.
Din fericire, ai alături persoane apropiate ție și astfel nu simți nicio greutate. Continuă să fii la fel de optimist/ă și vei avea doar de câștigat!


Scorpion


Câteva afecțiuni medicale mai vechi nu îți vor da pace în acest sfârșit de săptămână și de an, forțându-te să renunți la o parte din planurile tale. Această situație (oricât de neplăcută este pentru tine), era de așteptat având în vedere comportamentul tău recent. Tot timpul ai neglijat sfaturile medicului, considerând că ești intangibil/ă...

Săgetător


Poți să te axezi pe problemele rudelor tale în aceste două zile, mai ales dacă îți cer în mod explicit acest lucru. Lasă deoparte orice eventuală neplăcere, generată de lipsa banilor ori de certuri interminabile cu partenerul de viață! Uneori e nevoie să te concentrezi exclusiv asupra unui aspect!

Capricorn


Ești foarte grăbit/ă să iei anumite decizii și din această cauză riști să faci greșeli majore.
Pe viitor, fii puțin mai rezervat/ă și consultă-te cu cei dragi, mai ales atunci când e vorba de lucrurile cu adevărat importante!


Vărsător


Trebuie să îi arăți jumătății tale cât ești de serios/serioasă! Respectivul/respectiva a făcut greșeala să se lase influențat/ă de persoanele din jurul său! În niciun caz nu trebuie să fie o competiție între voi, ci să lucrați împreună având același scop și aceeași direcție!

Pești


Ultimele zile ale acestui an te vor găsi extrem de încordat/ă și puțin speriat/ă de viitor. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii, mai ales dacă sunt câteva persoane care te consideră un idol și care copiază aproape tot ce faci!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod