Horoscop 1 aprilie: Capricornul nu ar trebui să plece urechea la tot ce aude


Fecioară


E o minune că până acum stresul nu și-a pus amprenta asupra ta. Ești mult prea implicat/ă în problemele celorlalți și uiți să te relaxezi! E absolut necesar să îți schimbi modul de gândire pentru că altfel, o să cedezi mai devreme sau mai târziu!

Balanță


Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg în sfârșit în direcția bună pentru tine. Totuși, nu trebuie să renunți nici măcar o clipă la vigilență pentru că e suficientă o eroare ca să se distrugă totul!

Scorpion


În prima jumătate a zilei, o să participi la o întâlnire cu o persoană foarte influentă.
Chiar dacă nu îți propui neapărat acest lucru, o să afli anumite informații sensibile care îți pot influența viitorul. Trebuie doar să le folosești corespunzător!


Săgetător


Dacă te-ai săturat să faci aceleași lucruri mereu și ai impresia că nu ești plătit/ă suficient, poți oricând să îți cauți un alt job. Din fericire, ai multiple calități și îți e chiar ușor să înveți lucruri noi și să înveți din mers!

Capricorn


Nu te grăbi să crezi tot ce vei auzi astăzi! Având în vedere că toată lumea știe cât ești de repezit/ă, s-ar putea ca anumiți colegi sau prieteni să profite de acest aspect și să îți întindă o capcană! Fă haz de necaz și nu te supăra, mai ales că e ziua păcălelilor!

Vărsător


Trebuie să ieși puțin din zona ta de confort și să încerci să îți depășești limitele! Mergi la sala de sport, ieși la alergat sau de ce nu, înscrie-te la o competiție de șah! Indiferent despre ce e vorba, important e să ai o activitate!

Pești


O să te cerți foarte rău astăzi cu o persoană extrem de încăpățânată! În orice caz, nu încerca să îi răspunzi cu aceeași monedă pentru că o să pierzi timpul inutil! Încearcă diverse tehnici de persuasiune până când o găsești pe cea corectă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod