Greșeala pe care fiecare zodie o face atunci când se îndrăgostește

Dragostea nu respectă nicio regulă și, de multe ori, oricât de mult ne-am pregăti, tot ajungem să facem greșeli. Unele trec neobservate, altele sunt greu de ignorat, dar important e să învățăm din ele și, pe cât posibil, să le folosim în favoarea noastră.
Cum ar fi daca tot ce am face ar fi perfect? Daca fiecare gand, fiecare cuvant, fiecare gest ar fi impecabile? Ce farmec ar mai avea totul? Greselile, nesiguranta, indoielile au rostul lor – ne complica viata, ne-o schimba si ne ajuta sa invatam tot timpul ceva nou.

Si cand ne indragostim putem gresi. Uneori, facem greseli minore si putem trece peste ele fara sa ne facem griji; alteori, insa, trebuie sa luam aminte – ne punem singuri in posturi greu de remediat si avem serios de furca pentru a indrepta situatia.

Astrologia ne arata ce greseala face fiecare zodie cand iubeste si unde mai avem de lucru pe plan sentimental.

Berbec


Nu-ti recunosti sentimentele.
Ascunzi totul in tine si te comporti de parca nu-ti pasa de persoana cu care vrei sa te intalnesti.

Taur


Esti prea incapatanata ca sa faci tu primul pas. Mai degraba renunti sa mai vorbesti cu cineva decat sa incepi o conversatie.

Gemeni


Transmiti semnale amestecate. Alternezi intre a flirta cu cineva si a-l ignora complet, asa ca niciodata nu se stie daca esti interesata sau nu de persoana respectiva. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod