Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile

Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile

divahairro
În această zi, totul este echilibrat, ziua şi noaptea fiind egale, iar după 21 martie ziua se măreşte şi natura se trezeşte la viaţă.
Zodiile sunt şi ele influenţate de acest fenomen care marchează începutul anului astrologic, iar mai jos vom vedea ce ţi-au pregătit astrele în această primăvară!

Berbec

Încă eşti sub influenţa luptei, ca urmare, viaţa ta este cu suişuri şi coborâşuri. Toată luna vei avea parte de inspiraţie şi de încurajare a părţii tale mai agitate, care provoacă, având ca susţinător planeta acţiunii, Mercur. Pe de altă parte, în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, aceştia fie te stârnesc, fie îţi cer ajutorul.

Venus este prezentă pentru tine în luna martie, aşa că poate apărea la orizont ideea de relaţie.

Taur

Echinocţiul va scoate la iveală atât latura bună a ta, luminoasă, cât şi latura întunecată, iar treaba ta este să te accepţi aşa cum eşti, şi cu bune, şi cu rele.

De asemenea, apare oportunitatea de a lucra în echipă şi a face cunoştinţă cu alte persoane noi.
Pe de altă parte, îl ai şi pe Marte care îţi dă prea multă energie şi te copleşeşte şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, intri în conflict cu o femeie la fel de încăpăţânată ca tine. Orice s-ar întâmpla rău în viaţa personală, trebuie să continui munca în mod eficient sub patronajul lui Jupiter.

Gemeni

Păstrează-ţi energia pentru muncă şi pentru plăcere în egală măsură. Cu Saturn în opoziţie, există posibilitatea foarte mare de a lucra la un proiect important. În această atmosferă, ai tendinţa de a pune presiune în ceea ce priveşte cariera, dar întrevezi şi ocazia de a fi în lumina reflectoarelor.

Rac

Ce contează pentru tine acum este cariera, deşi e posibil să ai parte de câteva momente mai agitate.
Marte te ajută în acest sens şi îţi îndreaptă atenţia spre contactele pe care le ai pentru a găsi sprijin. 
Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod