De ce nu este atras de femeile care merg prea des la biserică? Vezi motivele!

Studiile arată că bărbaţii nu frecventează bisericile la fel de mult ca femeile, din motive personale, cum ar fi că se plictisesc în timpul slujbei, că nu înţeleg pildele sau că li se pare o pierdere de vreme. Dezinteresul barbaţilor faţă de biserică şi de tot ce ţine de această instituţie se reflectă şi în modul de percepere a femeilor care obişnuiesc să se reculeagă în lacaşurile sfinte. De ce un bărbat nu este atras de femeile care merg prea des la biserică? Iată câteva motive care i-ar putea justifica atitudinea.

Simte că nu are nimic in comun cu ele

În general, femeile care merg des la biserică sunt catalogate drept cuminţi, liniştite, conservatoare şi dornice să poarte discuţii interminabile pe tema religiei, fiind mai puţin atrase de aspectele tinereşti ale vieţii, cum ar fi mersul în club sau distracţia de la petreceri.
Cum cei mai mulţi bărbaţi sunt în cautarea unor femei care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu ei, adică să le placă să iasă în oraş, să cunoască oameni noi, este de înteles de ce nu sunt atraşi de reprezentantele sexului frumos care îl invocă pe Dumnezeu la fiecare pas şi îşi fac cruce de fiecare dată când trec prin faţa unei biserici.

Sigur că sunt şi bărbaţi credinciosi carora le place să meargă la biserică. Acestia pot fi atraşi de femeile care frecventează lacaşurile sfinte, deoarece simt că au ceva în comun cu ele.

Consideră că au prejudecăţi când vine vorba despre sex

Fără sex în post, fără sex în noaptea de dinaintea slujbei, fără jocuri erotice păcătoase - bărbaţii cred că femeile care merg prea des la biserică au prejudecăţi şi consideră sexul îndrazneţ ca fiind ceva murdar, nedemn de învăţăturile spuse de preot.
Acesta poate fi un alt motiv pentru care un bărbat nu este atras de femeile care frecventează bisericile. El poate crede că dacă ar avea o relaţie cu o femeie credincioasă practicantă nu ar putea experimenta lucruri noi, ci s-ar rezuma la clasica poziţie a misionarului.

De fapt, studiile arată că multe dintre femeile care merg des la biserică au parte de mai mult sex decât cele care nu se trezesc duminică dimineaţa pentru a participa la slujba Sfintei Liturghii.

Le consideră femei banale, fără sare şi piper

În toate lucrurile trebuie să existe un echilibru. Orice exces, inclusiv cel de a merge prea des la biserică, poate crea o barieră între un bărbat şi o femeie, tocmai din cauza acestei exagerări.
Sunt mulţi reprezentanţi ai sexului tare care precep femeile credincioase practicante ca fiind banale, fără sare şi piper, deoarece se îmbracă simplu, în haine care le ascund formele corpului, nu se machiază deloc si emană un aer exagerat de smerit.

Ceea ce poate nu ştiu bărbaţii este că aparenţele înşala şi că, sub hainele terne, se poate ascunde o femeie frumoasă, atragătoare, sexy, care aşteaptă să fie descoperită.

Este bine de ştiut că nu există motive temeinice pentru care un bărbat nu este atras de o femeie care merge prea des la biserică. Pur şi simplu seducţia şi atracţia ţin de preferinţele personale ale fiecăruia şi nu se poate generaliza ideea că un bărbat este total dezinteresat de o femeie care frecventează lăcaşurile de cult.

Sunt bărbaţi care, deşi nu au legatură cu biserica, sunt atraşi de femeile care îşi acopera capul şi se roagă duminică de duminică in faţa catapetesmei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 29 Mai 2013, 13:15
    ?

    RELIGIA - VIRUSUL MORTAL AL OMENIRII.... CE BARBAT INTREG LA CAP AR FI ATRAS DE O RETARDA RELIGIOASA, DE UNA CARE CREDE CA FUNCTIA ORGANELOR SEXUALE ESTE DOAR CEA DE REPRODUCERE? DE UNA CARE CREDE CA POOLA ESTE INAMICUL PUBLIC NR. 1? A, BINE, DOAR DACA VOR SA SALVEZE UN ASTFEL DE SPECIMEN SI SA-L READUCA PE LINIA DE PLUTIRE, ASTA-I ALTACEVASILEA

    1
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod