Cuvântul care descrie cel mai bine frica ta cea mai mare, în funcție de zodie

Cuvântul care descrie cel mai bine frica ta cea mai mare, în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal are o frică ascunsă de care ar vrea să uite, dar care iese la suprafață în momentele de vulnerabilitate.
Teama de apropiere, de abandon, de angajamente… toti ne temem de ceva, insa suntem atat de diferiti, incat nu putem ghici exact temerile celui mai bun prieten sau ale partenerului. Oricat de simplu ar parea, acest aspect ne ajuta sa cunoastem o persoana si sa comunicam mai eficient cu ea.

Atunci cand stii de ce se teme un om, ii intelegi mai bine emotiile si pattern-urile comportamentale. Astrologia sustine ca intelege fricile fiecarui semn zodiacal, in functie de caracteristicile sale. Iata, mai jos, ce cuvant defineste cel mai bine lucrurile de care te temi in viata.


Berbec
ABANDON


Frica ta cea mai mare este ca vei fi abandonat de oamenii pe care ii iubesti.
Tocmai de aceea regreti adesea ca te comporti impulsiv si incerci sa remediezi lucrurile, astfel incat sa-ti pastrezi relatiile intacte. E posibil ca partenerii din trecut sa-ti fi accentuat aceasta teama.
 

Taur
TRADARE


Esti atat de loiala si dedicata persoanelor dragi, incat ai suferi enorm daca te-ar trada. Oamenii te dezamagesc constant si, spre deosebire de altii, tu nu te poti detasa, nu poti uita nedreptatile la care esti supusa.

Gemeni
IZOLARE


Esti unul dintre cele mai deschise si sociabile semne zodiacale.
Pentru tine, conexiunile sunt totul. Deschiderea catre oameni si experiente te ajuta sa inveti lucruri noi despre lumea in care traiesti, iar asta inseamna pentru tine sa fii cu adevarat VIU. Te temi cel mai mult de izolare, care adesea te duce in pragul depresiei. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod