Cum să-ți dai seama că e gelos, dar nu recunoaște, în funcție de zodia lui

Există bărbați care nu pot ascunde ceea ce simt oricât de mult ar încerca. Deși vor să pară altceva decât sunt, există indicii care îi dau de gol că sunt geloși!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când Berbecul este gelos, el devine cu totul o altă persoană.

Gelozia nu e ceva cu care se confruntă prea des, dar când se întâmplă, îi este destul de greu să o țină sub control. Cu siguranță nu îți va spune direct cum se simte, dar îți vei putea da seama din atitudinea lui total schimbată. Berbecul va începe să fie posesiv cu tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul obișnuiește să fie afectuos, să îți trimită mesaje drăguțe dimineața și să îți dea multe sărutări și îmbrățișări.

Atunci când este gelos, toate aceste obieceiuri dispar. În loc de drăgălașul cu care te-ai obișnuit, Taurul devine supărat și plictisitor. În loc de mesajele tipice, el te va întreba unde ești și ce faci în fiecare moment al zilei. Și, atunci când ieșiți în public împreună, va face tot posibilul să-și marcheze teritoriul și să se comporte de parcă ești proprietatea lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni nu are nicio problemă în a trata direct problemele cu care se confruntă în cuplu.

Tot ce îl interesează este să rezolve neplăcerile și să se întoarcă din nou la viața lui bună. Dar, dacă devine gelos, intervine o teamă care îl împiedică să spună ce simte. Cum se comportă dacă e gelos în secret? Va încerca să îți copieze acțiunile. Dacă ești secretoasă, va deveni și el la fel. De asemenea, îți vei da seama că se întâmplă ceva cu el din moment ce renunță să mai vorbească așa de mult cu tine cum o făcea înainte.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte sensibil și sentimental de obicei.

Atunci când este gelos în secret, devine distant și neajutorat în același timp, lucru destul de confuz pentru tine și un coșmar absolut pentru el. Așteaptă-te să-ți spună că nu-i pasă dacă nu vrei să vă petreceți seara împreună, apoi să se răzgândeazcă imediat și să își facă planuri cu tine. De asemenea, va deveni incredibil de pasi-agresiv și te va înțepa cu replici de genul: De ce nu-i ceri noului tău prieten să vă vedeți mai târziu?

Leu(22 iulie - 22 august)

Când Leul devine gelos, el se convinge cumva că are un motiv real pentru a fi așa.

El crede atât de mult în ceea ce simte, încât e imposibil ca presupunerile lui să fie greșite. Vei observa că starea lui de spirit se va schimba de la optimist și iubitor la nepoliticos. De asemenea, are tendința de a face o dramă din orice.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru nativul din Fecioară, gelozia este un sentiment extrem de confuz și neplăcut și nu ar vrea să se confrunte vreodată cu asta în relația sa.

Încearcă să nu-i pese, dar toată lumea știe că îi pasă de tot, poate prea mult. Când devine gelos, reacția sa imediată este să ascundă acest lucru. Brusc va deveni distant și mult prea liniștit, pentru că se retrage în gândurile sale și încearcă să-și dea seama singur care este adevărul. Așteaptă-te să îți acorde mai puțină atenție. El își pune dragostea în așteptare până când descoperă clar ce se întâmplă.
 

Citește și: 5 zodii de bărbați care schimbă femeile ca pe șosete

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță folosește gelozia pentru a te face să te apropii de el.

El crede că dacă îți arată că e mai bun decât oricine altcineva, vei înceta să mai faci lucruri pentru a-l face gelos. Nebunie sau nu, el crede că este vina ta că se simte așa. Gelozia îl transformă într-un copil. Va fi mult mai afectuos cu tine, dar va avea și reacții total imature și neașteptate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte pasional și trăiește totul la intensitate maximă.

Atunci când devine gelos, tinde să exagereze cu tot. Chiar dacă încerci să îl liniștești, va dori să se convingă singur. Va fi supărat și nu va vrea să vorbească despre asta. Se poate spune că devine chiar paranoic și își va imagina tot felul de scenarii nebunești și ireale de care te va acuza ulterior.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când Săgetătorul devine gelos, cel mai probabil va încerca să nege acest lucru.

Sentimentul de gelozie este un lucru înfricoșător pentru el și nu îi va fi prea ușor să treacă singur prin aceste emoții noi. Așteaptă-te să devină mai sensibil, emotiv și poate chiar depresiv. Scutură-l puțin să-și revină!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Deși vrea să pară puternic și încrezător întotdeauna, atunci când devine gelos, exteriorul dur al Capricornului începe să se prăbușească și vulnerabilitățile îi ies la iveală.

Brusc va simți un gust amar pentru tot ce are legătură cu dragostea. Va începe să fie suspicios atunci când nu ești în preajmă, nervos când nu îi convin răspunsurile tale și indiferent față de relația în care e implicat.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Gelozia îl face să se simtă foarte inconfortabil, de aceea va nega până în pânzele albe că se confruntă cu asta.

E destul de priceput în a pretinde că ceva nu îl deranjează, încât s-ar putea chiar să crezi că nu e deloc gelos. Deși nu admite nimic din toate astea cu voce tare, e posibil ca în mintea lui să treacă gânduri precum că te-ar putea pierde sau că relația voastră se va deteriora. Așteaptă-te să fie mai liniștit și mai retras decât de obicei, pentru că în tot acest timp el despică firul în patru și își imaginează o mulțime de scenarii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești poate fi sensibil și nesigur uneori, dar atunci când e gelos, aceste emoții sunt amplificate.

Dintr-o dată, simte că trebuie să concureze cu altcineva pentru tine, chiar dacă acest lucru este total neadevărar. Faptul că devine gelos îl face să creadă că el nu e prea grozav și bun ca și partener. De asemenea, devine mult mai retras și distant când este în jurul tău. Cu alte cuvinte, va face pe victima.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teodora pe 7 Mai 2020, 16:01
    Cine ma iubește George sau Gabi

    Cine ma vrea lângă el George sau Gabi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod