Cum să te maturizezi emoțional, în funcție de zodie

Semnul zodiacal influenţează gradul de maturizare emoţională. Însă, de asemenea, el ne poate ajuta să grăbim acest proces!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este naiv şi reacţionează adesea ca un copil.

Atunci când iubeşte, o face din toată inima, însă există există riscul ca această iubire să treacă foarte repede. El se plictiseşte destul de rapid şi vrea altceva. E greu să se maturizeze, singura şansă e să fie mereu surprins de persoana de lângă el pentru a-i menţine interesul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are bunele maniere în sânge şi ştie cum să se poarte sau cum să reacţioneze atunci când vine vorba de dragoste.

El este o persoană matură, serioasă şi cu principii bine stabilite. Pentru a rămâne aşa, trebuie să fie tratat aşa cum merită, să nu fie trădat, ci respectat pentru tot ceea ce oferă, altfel se poate înfuria.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este imatur din toate punctele de vedere. Pentru el totul este o joacă şi îşi urmăreşte doar propriul interes.

Pentru a se maturiza puţin mai mult, acesta are nevoie să nu i se ofere ceea ce îşi doreşte. E important ca cei din jurul lui să nu îi cadă în plasă, pentru că odată ce obţine ce şi-a propus, el fuge mâncând pământul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu este o persoană matură emoţional, pentru că dacă nu primeşte ceea ce îşi doreşte, el îşi îndreaptă atenţia către altcineva.

Pentru a o lua pe drumul cel bun, el are nevoie de afecţiune şi atenţie în exces, lucru care nu e tocmai uşor pentru cei din jurul lui. Porneşte întotdeauna la drum cu gânduri serioase, însă se schimbă destul de repede pe măsură ce dă piept cu nemulţumirile vieţii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acest nativ se maturizează mai greu decât ceilalţi, dar o va face.

Vede doar latura bună a lucrurilor, iar atunci când dă piept cu greutăţile vieţii, el nu ştie cum să reacţioneze. E foarte important ca acesta să lase orgoliul deoaparte, să fie dispus să ofere fără a cere nimic la schimb, dar şi sp facă compromisuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o zodie foarte responsabilă şi matură.

Ea ştie cum să îşi gestioneze sentimentele şi are principii clare de viaţă. Nu prea poate fi schimbată, aşa că are nevoie în jurul ei de persoane cu nervii tare care să o accepte aşa cum este. Odată ce porneşte pe un drum, ea ştie unde vrea să ajungă şi nu se abate indiferent de ce-i apare în cale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este cea mai instabilă zodie, deşi caută şi iubeşte echilibrul.

Este o persoană foarte schimbătoare şi niciodată nu ştii la ce să te aştepţi din partea ei. Ca să se maturizeze emoţional are nevoie de mult timp şi de multe experienţe pe care să te trăiască. Şi, de asemenea, trebuie să se înconjoare de oamenii care nu îl forţează să ia decizii şi care nu îl împing de la spate împotriva voinţei lor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acest nativ se maturizează treptat şi de pe urma greşelilor lui.

Nu poate fi învăţat altfel, ci doar dacă se convinge singur că ce a făcut e greşit. Este o persoană serioasă, însă mai are scăpări. Are nevoie în jurul lui de persoane sincere, pentru că el îi tratează cu respect pe toţi cei din jurul lui şi aşteaptă la fel în schimb.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din această zodie este matur atunci când vine vorba de latura materială, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cea emoţională.

Nu ştie cum să îşi gestioneze sentimentele şi îi e teamă să se implice într-o relaţie. După ce o face totuşi, el se plictiseşte şi nu pare că e dispus să facă ceva în acest sens. Dacă are atâta încredere în el precum crede, ar trebui să îşi demonstreze că poate convieţui cu cineva mult şi bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se maturizează cel mai repede şi ştie foarte bine cum să îşi gestioneze sentimentele.

El este foarte responsabil şi loial, şi are principii sănătoase de la care nu se abate. Nu se lasă condus de emoţii, însă nici nu acţionează numai condus de minte. Îmbină la perfecţie raţiunea cu ceea ce îi dictează inima, iar rezultatul este bun pentru el şi pentru cei de lângă. Are nevoie de stabilitate în viaţa lui pentru a se menţine aşa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă acest nativ pare matur şi stăpân pe el la o primă vedere, pe parcurs vei descoperi exact contrariul.

Atunci când vine vorba de sentimente, el este precum un copil care face greşeli peste greşeli fără să se gândească la ceea ce poate provoca în jur. Poate fi destul de detaşat cu privire la persoana iubită, o poate răni din cauza acţiunilor sale rebele pe care nu şi le poate ţine în frâu. Are nevoie să îşi consume energia pe alte planuri dacă vrea o viaţă amoroasă liniştită.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este acea persoană care se maturizează greu din toate punctele de vedere, de aceea are nevoie de ajutor.

Este adesea idencis şi are tendinţa de nu-şi asuma nimic, din cauza multitudinilor de frici cu care se confruntă. Are nevoie de persoane în jurul lui care să îl conducă, să îi spună ce are de făcut şi cum trebuie să reacţioneze în diferite situaţii, pentru că el este mult prea mult controlat de sentimente.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod