Lună plină

Cum ne influenţează Super Luna Albastră de pe 31 ianuarie, în funcţie de zodie

În ultima zi a lunii ianuarie va avea loc un fenomen rar: Super Luna Albastră Sângerie.
O astfel de lună îmbină 3 fenomene: super luna, luna albastră şi luna sângerie. Super luna face să pară luna mai strălucitoare şi mai mare, luna albastră e pentru că e lună plină pentru a doua oară în ianuarie şi sângerie pentru că pare a fi roşie în acel moment şi e asociată cu o eclipsă lunară.

Iată cum te va influenţa acest fenoment, în funcţie de zodie:

Berbec

Vei găsi sentimentul de echilibru prin energiile acestei luni pline. Vei putea realiza lucruri pe care în mod normal ai putea să le realizezi într-o perioadă lungă de timp. Acum trebuie să te concentrezi pe a-i ajuta pe ceilalţi. În timp ce acest lucru poate părea ca un teritoriu străin pentru tine, este ceva de care te vei bucura cu adevărat.


Taur

Energiile acestei luni te vor face să te simţi destul de confuză. Tot ce trebuie să faci este să laşi lucrurile să vină de la sine. Nu forţa nimic. Obiectivele tale vor fi atinse în curând şi această experienţă îţi va aduce ceva uimitor.

Gemeni

Acesta este un moment destul de contradictoriu pentru tine. Trebuie să fii pregătită pentru orice. Vei fi trădată de cineva apropiat într-un mod pe care nu ţi l-ai imaginat niciodată. Chiar dacă nu îţi dai seama pe moment, trebuie să fii atentă la lucrurile pe care le împărtăşeşti cu alţii. Să fii prea deschisă e un lucru rău!

Rac

Această lună va fi un pic prea nebună pentru tine, însă în sensul bun al cuvântului. Vei câştiga ceva ce nu ţi-ai dat seama că îţi doreai de fapt.

Leu

Vei ieşi din lumina reflectoarelor pentru puţin timp, dar acest lucru te va ajuta să îţi dai seama cine eşti cu adevărat. Nu lăsa acest lucru să te tragă în jos, păstrează-ţi capul sus şi bucură-te de lucrurile mici.


Fecioară

Vei avea parte de momente teribile pentru că vei trăi ceva destul de dureros şi va trebui să îţi dai seama cum e să treci prin toate de una singură. Nu investii prea mult în relaţii acum, ceva ar putea să meargă prost!

Balanţă

Vei simţi că nu îţi găseşti locul şi vei căpăta frustrări pentru o lungă perioadă de timp. Nu lăsa ca aceste senzaţii să te consume. Poţi schimba lucrurile dacă faci eforturi în acst sens. Doar pentru că ai intrat într-o rutină, nu înseamnă cu nu poţi ieşi din ea.

Scorpion

Vei avea parte de multă suferinţă şi durere în următoarele săptămâni. Vei fi devastată, dar trebuie să îţi aminteşti că există întotdeauna o luminiţă la capătul tunelului.
Fii ancorată în prezent şi trăieşte clipa!

Săgetător

Trebuie să te concentrezi şi să te aduni dacă vrei ca lucrurile să funcţioneze pentru tine. Nu poţi trăi ca până acum. Luptă pentru obiectivele tale, să stai în aşteptare nu îţi poate aduce nimic bine.

Capricorn

Vei obţine o promovare. Lucrurile se mişcă pentru tine în direcţia bună. Trebuie să laşi sentimentele deoparte şi să nu le laşi să îţi influenţeze acţiunile.

Vărsător

Te vei simţi mai liberă decât oricând şi pe bună dreptate. Ceva care te-a tras înapoi va dispărea din viaţa ta. Vei simţi că o greutate imensă ţi se va lua de pe umeri.

Peşti

Vei trece prin ceva intens. Nu lăsa acest fenoment să te deranjeze prea mult.
Încearcă să nu iei decizii importante şi totul ar trebui să fie bine.





Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gore pe 3 Feb 2018, 11:33
    selena

    Asta e pagina pentru oligofreni si oligofrene. Tembelisme selenare.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod