Cum le place zodiilor să-și petreacă timpul liber. Berbecul e super activ, Taurul alege relaxarea

Ar fi destul de ciudat să nu fii ocupat în lumea de astăzi. Drept urmare, găsirea timpului liber este mai dificilă ca oricând.

Acestea fiind spuse, atunci când avem puțin timp liber, fiecare dintre noi avem dreptul să ne bucurăm de el exact așa cum ne dorim.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți place să-ți petreci timpul personal rămânând activ. Ești cunoscut pentru faptul că ești pregătit să încerci aproape orice, dar nu ai nevoie de parașutism sau alpinism pentru a simți că primești doza zilnică de activitate fizică. Atât timp cât nu îți petreci timpul liber pe canapea, ești fericit.

Chiar dacă ai încercat să te relaxezi și în confortul casei, ai prea multă energie pentru a rămâne într-un singur loc pentru prea mult timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți place să-ți petreci timpul personal relaxându-ți mintea. Nu ești străin de lenevitul pe canapea, relaxându-ți corpul, dar chiar și atunci când faci asta după o săptămână lungă de muncă, mintea ta tot e în o mie de locuri. Și știi că nu îți face bine și iei atitudine.

Ori de câte ori ai ceva timp liber, îți place să îți relaxezi mintea cât mai mult posibil. Asta înseamnă să îți pui telefonul deoparte, să nu mai intri pe rețelele sociale și să faci doar ceva ce îți place.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îți place să-ți petreci timpul liber învățând ceva nou. Fie că este vorba de noi tehnici de machiaj sau o limbă străină, tehnologia e ceva pentru care optezi de fiecare dată pentru a învăța lucruri noi.

Să fim sinceri, în zilele noastre, este aproape imposibil să rezistăm fără telefon prea mult timp. Deci, în loc să te învinovățești că ai întotdeauna telefonul lipit de mână, îți place să folosești tehnologia hrănindu-ți curiozitatea și învățând ceva util. Ești super deștept, nu înceta să îți folosești timpul liber pentru a-ți lărgi orizonturile. 

Citește și: Cât de bune sunt zodiile la pat. Balanța e în vârful topului. Cine urmează?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu simți că trebuie să ieși mereu din casă pentru a te bucura de timpul tău liber. Dar nici nu-ți place să-ți irosești aceste clipe fiind leneș. De aceea, alegi să îți petreci timpul personal fiind productiv. Chiar dacă duminica ta constă în pregătirea hainelor și a mesei pentru săptămâna viitoare, totuși te simți de parcă ți-ai folosit pozitiv acest timp.

Pentru tine, viața de acasă este totul. Îți place să ții aproape tot ce ți-e drag. De aceea, îți folosești timpul personal pentru a-ți crea cea mai bună viață posibilă acasă, fiind productiv și realizând o mulțime de lucruri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești atât de ocupat mereu. Fie că muncești din greu la serviciu ori mergi la cină cu prietenii, ești mereu în deplasare. În mod clar, nu-ți place să-ți folosești timpul pentru lucruri care nu sunt distractive sau importante. Când ai timp liber, ceea ce nu se întâmplă foarte des, îți place să lucrezi la ceva care te pasionează.

Știi cât de ușor zboară timpul. De aceea, îți folosești timpul personal pentru a lucra la cel mai recent proiect al tău care te pasionează. Și te asiguri că acea pasiune a ta primește la fel de multă dragoste și dedicare ca proiectele de la serviciu și timpul petrecut cu cei dragi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești genul de persoană care preferă să nu aibă timp liber, deoarece ar însemna că nu îți folosești timpul personal în mod productiv, dau cel puțin așa crezi. Îți place să fii mereu în mișcare sau să fii ocupată.

Acestea fiind spuse, atunci când ai puțin timp liber, devii nervosoasă și agitată. Nici nu iei în calcul să te uiți la un serial pe Netflix, mai degrabă mergi la sală, citești o carte sau încerci o mască nouă de față. Orice, numai să te îmbunătățești.

Timpul liber nu este ceva ce se întâmplă des în cazul tău, așa că atunci când ai parte de el, îți place să te asiguri că nu îl pierzi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fiind o persoană foarte sociabilă, nu prea poți sta departe de socializare și de distracție cu prietenii. Chiar și atunci când ești ocupată cu munca și ai alte responsabilități, te asiguri întotdeauna că rămâi în contact prin mesaje cu prietenii tăi.

Când ai timp liber, îți place să ți-l petreci alături de ei. Unul dintre cele mai bune lucruri despre tine este abilitatea ta de a păstra legătura cu oamenii, chiat și atunci când nu v-ați mai văzut de ani de zile.

Vrei ca oamenii din viața ta să știe că lipsa timpului sau distanța nu vă poate distruge relația. Îți place să-ți folosești timpul personal pentru a te întâlni cu prietenii vechi și pentru a-ți face planuri cu alții noi, pentru că asta îți dă viață.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți place să îți petreci timpul liber verificându-ți lista cu lucruri de făcut. Să fim sinceri, lista ta de sarcini e lungă cât brațul tău și, dacă nu te ocupi de ea în timpul tău liber, se va lungi și mai tare.

Chiar dacă conține o grămadă de sarcini mici și mari, cum ar fi să schimbi becul din baie sau să cumperi afine, te simți foarte satisfăcut când mai tai câte ceva de pe ea și faci loc unora noi. Cu siguranță tu nu îți vei irosi timpul liber!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La tine totul este despre călătorii și aventuri. Viața este mult prea scurtă pentru a nu te bucura de fiecare minut al zilei, așa că atunci când ai ceva timp liber, îți place să îl folosești pentru a explora ceva nou. Poate noul salon de yoga fierbinte care s-a deschis lângă tine sau acea librărie ascunsă de care ai tot auzit lucruri bune.

Cine știe, s-ar putea să găsești noul tot loc preferat atunci când faci aceste plimbări și vizite. Nu vei ști niciodată până nu verifici. În plus, îți place să-ți extinzi orizontul și să înveți lucruri noi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți place să-ți petreci timpul liber făcând ceva ce îți place și este important pentru tine. S-ar putea să te scufunzi într-unul dintre hobby-urile tale preferate pentru câteva ore sau să îți descoperi unul nou.

Ești un semn zodiacal foarte motivat odată ce începi ceva sau te implici în ceva. De îndată ce te scufunzi într-un hobby, timpul tău liber zboară. S-ar putea să fii epuizat la finalul zilei, dar cu siguranță poți spune că ți-ai folosit timpul liber cu înțelepciune. E o oboseală extrem de satisfăcătoare și asta e tot ce contează pentru tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îți place să-ți folosești timpul liber făcând ceva cu un scop. Ți-ai dori să poți ajuta pe toată lumea, dar, din păcate, este mai ușor de spus decât de făcut. În schimb, îți place să-ți folosești timpii morți pentru sortarea hainelor pentru donații sau voluntariat pentru a face curățenie în parcul de lângă tine.

Ideea este să faci ceva care are valoare. S-ar putea să fii o albinuță foarte harnică și ocupată, dar îți vei face întotdeauna timp pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Chiar dacă trebuie să muncești din greu pentru a putea beneficia de puțin timp liber, o faci pentru că știi că merită dacă are în spate un scop important.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți place să-ți petreci timpul liber fiind creativ. Imaginația ta nu are limite. S-ar putea să fii blocat la locul de muncă făcând ceva extrem de plictisitor, dar în capul tău, rotițele se învârt și te gândești la ce proiect creativ vei face în continuare.

Muzica și arta sunt influențe foarte mari în viața ta. Ori de câte ori ai puțin timp liber, îți place să-l folosești pentru a țese, vopsi, scrie sau cânta. A fi creativ te inspiră și te calmează, iar atunci când munca și viața devin stresante, îți place să știi că ai ceva distractiv și relaxant la îndemână la care te poți întoarce oricând simți nevoia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod