Cum îţi sabotezi viaţa sentimentală fără să-ţi dai seama, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie vine cu propriul set de trăsături de caracter, unele bune, altele nu atât de plăcute. Iată cum cele din urmă îţi pot afecta relaţiile amoroase!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi ruinezi viaţa amoroasă pentru că te îndrăgosteşti de oameni toxici care te scurg de energie şi de tot ce ai tu mai bun.

Şi când se întâmplă să te ataşezi atât de mult de o persoană, crezi că ai nevoie de ea în viaţa ta. Dar, adevărul este că aceştia beneficiază de pe urma ta şi profită de tine, cu preţul auto-distrugerii tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi ruinezi viaţa sentimentală căutând prea mult stabilitate şi siguranţă.

Nu rişti atunci când vine vorba de iubire de teama de respingere cu care te-ai confruntat în trecut. Te îndrepţi către oameni de la care ştii că poţi obţine acest lucru pentru că e mai confortabil pentru tine. Dar tu meriţi pe cineva care să te sperie puţin, nu pe cineva care îţi oferă doar siguranţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi ruinezi viaţa sentimentală minţindu-te cu privire la cine eşti şi ce vrei cu adevărat.

Incapacitatea de a lua o decizie te lasă cu doar câteva opţiuni, însă dar faptul că ţi-e teamă să iei unele greşite te plasează într-un loc extrem de monoton.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi ruinezi viaţa amoroasă prin faptul că nu ceri ce vrei de la partenerul tău.

O relaţie e formată din doi oameni care oferă şi primesc în mod egal, dar când dăruieşti în mod constant şi nu spui care îţi sunt propriile nevoi şi dorinţe, atunci vei sfârşi cu resentimente faţă de persoana respectivă. E frumos să vrei să îi mulţumeşti pe cei din jurul tău, dar uneori e bine şi să fii egoistă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi ruinezi viaţa sentimentală ascunzând ceea ce simţi.

Crezi că recunoaşterea sentimentelor te fac să fii un om slab, iar plânsul şi vulnerabilitatea nu sunt normale. Respingi acest tip de emoţii pe care nici măcar nu ştii să le exprimi. Din această cauză, eşti atrasă de oameni care sunt foarte sensibili, dar problema se află în incapacitatea ta de a înţelege şi de a te conecta emoţional cu jumătatea ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi distrugi relaţiile amoroase căutând partenerul perfect.

Ai o listă în cap pe care nimeni nu o poate respecta la perfecţie. Nu contează cât de mult încearcă cineva să îţi facă pe plac sau cât de mult te iubeşte, pentru că tu găseşti mereu ceva care lipseşte. Trebuie să fii fericită cu tine însăţi înainte de a fi fericită cu altcineva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi distrugi viaţa sentimentală pentru că nu vezi oamenii aşa cum sunt ei de fapt.

Te amăgeşti să crezi că toată lumea are intenţii bune, dar te duci după oameni care îţi arată exact contrariul. Pe tine dragostea te orbeşte, iar asta îţi aduce nefericirea în ceea ce priveşte relaţiile tale amoroase.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi ruinezi relaţiile amoroase pentru că nu laşi oamenii să te cunoască şi nu dai nimănui o şansă.

Se pare că ai încredere numai în tine, ceea ce e o calitate excepţională, însă e greşit să te îndepărtezi de oameni de teama vulnerabilităţilor. Îţi lipsesc sentimentele de bază pe care toată lumea le arată, dar tu crezi că asta e un semn de slîbiciune.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi distrugi viaţa amoroasă pentru că ai impresia că tu trebuie să fii cea mai tare în relaţie.

Eşti frumoasă şi nu doar datorită aspectului tău, ci şi pentru cine eşti, lucru care cucereşte multe inimi. Este bine totuşi să recunoşti că din când în când ai nevoie de ajutor. De asta ai un partener. Meriţi aceeaşi dragoste şi afecţiune pe care le-ai dat-o şi tu altcuiva la un moment dat, dar meriţi să ţi-o oferi şi ţie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi ruinezi poveştile de dragoste având grijă mai mult de ceea ce cred oamenii despre persoana cu care eşti implicată într-o relaţie, decât de persoana în sine.

Dacă partenerul tău te face fericită, ar trebui să îţi dai seama că acest lucru e suficient.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi ruinezi relaţiile amoroase pentru că încerci să te foloseşti de oameni pentru a-ţi umple golurile din inimă.

Făcând acest lucru, nu numai că nu îţi umpli acele goluri, dar ajungi să nu îţi mai pese de cei care te iubesc şi care au grijă de tine. Treci de la o persoană la alta pentru a-ţi urmări acest scop şi tu te simţi la fel, de fapt.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi distrugi viaţa amoroasă pentru că alergi după acelaşi gen de persoane care te-au rănit.

Nebunii fac acelaşi lucru şi se aşteaptă la lucruri diferite. Oamenii pe care îi alegi sunt cauza nefericirii tale. Meriţi mai mult decât ceea ce alegi tu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod