Compatibilitatea Berbecului cu aceste 4 zodii este excelentă. Află care sunt acestea!

Indiferent dacă ești Berbec sau ai pus ochii pe unul, s-ar putea să te întrebi ce semne zodiacale sunt cel mai compatiblile cu acest semn de foc.

Fiecare semn zodiacal are atât puncte forte, cât și slabe, iar Berbecul nu face excepție.

Născuți între 21 martie și 19 aprilie, sub semnul cardinal al focului, Berbecii sunt adesea considerați imaturi, impetuoși și egocentrici, dar sunt și curajoși, distractivi și încrezători.

De asemenea, Berbecii sunt cunoscuți pentru entuziasmul, determinarea și abilitățile lor puternice de lider.

Când vine vorba de dragoste, Berbecul este unul dintre cele mai dinamice și pasionale semne ale zodiacului.

Compatibilitatea Berbecului cu aceste 4 zodii este excelentă:

 

 

Leu


Sunt multe de admirat la acest cuplu perfect.

Leul este cald, prietenos și afectuos, este acea persoană cu care Berbecul se va conecta instantaneu.

Berbecul are curajul nativ de a-i spune Leului ce simte, ceea ce îi va topi acestuia inima pe loc.

Leul și Berbecul sunt amândoi semne de foc și, împreună, dau dovadă de multă pasiune și ambiție.Acesta va fi un cuplu cu performanțe înalte, cei doi răsfățându-și reciproc atât nevoia de stimulare fizică, cât și mentală.

Principala capcană a cuplului Leu-Berbec este spiritul lor competitiv. Ambelor semne le place să fie în centrul atenției, dar dacă își pot sărbători realizările individuale și se pot încuraja reciproc, aceasta va fi o relație lungă și fericită.

Gemeni


Când Berbecul și Gemenii se întâlnesc, va urma cu siguranță aventură și multă distracție.

Ceea ce vrea Berbecul de la un partener este o minte sclipitoare, dar și o conversație bună, așa că intelectul nativ și carisma Gemenilor îl vor face pe Berbec să se îndrăgostească nebunește.La rândul lor, Gemenii sunt atrași de încrederea Berbecului, spiritul aventuros și natura hotărâtă.

Gemenii au o energie nemărginită, pe care Berbecii o vor aprecia pentru că le place să exploreze și să încerce lucruri noi.

Ambele semne se pot lupta cu consecvența, deoarece amândoi sunt energici și spontani, dar dacă comunică și sunt amândoi responsabili, atunci această relație va dura.

Săgetător


Berbecul și Săgetătorul împărtășesc o nevoie profundă de aventură și libertate.

Amândoi sunt deschiși, direcți și siguri de sine, astfel încât pot comunica fără probleme unul cu celălalt.

Săgetătorul are o gândire filozofică și curioasă, iar Berbecul va purta cu bucurie conversații profunde și intelectuale cu el, după cum îi poftește inima.

Atât Berbecul, cât și Săgetătorul pot fi agresivi și pot avea din când în când izbucniri emoționale.Va fi necesar să facă un efort pentru a fi mai sensibili unul la sentimentele celuilalt, dar, în general, sunt un cuplu fantastic.

Vărsător


Berbecul și Vărsătorul au multe lucruri în comun.

Berbecul va fi fascinat de faptul că Vărsătorul este cerebral și umanitar, o zodie care visează să aibă un impact pozitiv asupra societății.

Vărsătorul are nevoie de stimulare intelectuală în relația lui, pe care Berbecul o va oferi cu plăcere.

Împreună, au o pasiune de a încerca lucruri noi și de a învăța tot ce pot, ceea ce va face din această relație o alegere inspirată pentru amândoi.

Berbecul și Vărsătorul se pot lupta să se conecteze emoțional, deoarece Vărsătorul poate fi extrem de detașat și rece.

Dacă amândoi se pot simți confortabil exprimându-și sentimentele, pot ajunge departe împreună.

 

Sursă: wikihow
 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod